Driade Didymos Eettafel Ovaal

By Antonia Astori

Omschrijving

De Driade Didymos Eettafel Ovaal is een ontwerp van medeoprichter van Driade en ontwerper Antonia Astori. Volgens Asotri vertegenwoordigt een ovale tafel gezelligheid aan tafel. Niemand wordt tot hoofd van de tafel benoemd, er zijn geen vervelende randen die in de weg zitten en er is ruimte voor organische bewegingen en gesprekken.

De Didymos tafel is een klassieke ovale tafel met een uniek aspect. Kenmerkend voor deze eettafel zijn de twee organisch gevormde poten die het tafelblad ondersteunen. De elegante eenvoud van het tafelblad wordt in evenwicht gebracht met de sculpturale basis van een kneedbaar en eigentijds materiaal: Cristalplant. Dit composietmateriaal bestaat uit een hoog percentage natuurlijke mineralen en een laag percentage polyester en acrylpolymeren, en is zeer sterk en zeer glad qua oppervlak. Het tafelblad is vervaardigd van wit Carrara marmer of zwart Nero Marquina marmer en heeft een dikte van 20 millimeter. Daarnaast zijn er ook uitvoeringen verkrijgbaar met een tafelblad van Cristalplant, deze uitvoering beschikt over een dikte van 30 millimeter.

Deze ovale eettafel is verkrijgbaar in twee afmetingen: een breedte van 180 centimeter en een diepte van 110 centimeter of met een breedte van 205 centimeter en een diepte van 128 centimeter. Beide maten hebben een hoogte van 72 centimeter.

Online kunt u twee uitvoeringen van deze tafel direct bestellen: een uitvoering met een blad van wit Carrara marmer en een wit onderstel van Crystalplant, en een uitvoering met een blad van zwart Nero Marquina marmer met een onderstel van zwart gelakt Crystalplant. Heeft u een ander formaat of uitvoering in gedachten? Neem contact op met onze interieurspecialisten, zij helpen u graag verder. Naast deze schitterende ovale uitvoering is de Didymos eettafel ook uitgebracht in een ronde uitvoering, deze kunt u bij de productfamilie terugvinden.

Let op! Doordat marmer een natuurproduct is, is elk tafelblad van dit materiaal uniek. Deze kan daardoor afwijken van het blad op de productfoto's.

Driade Didymos Eettafel Ovaal


✓ Klassieke ovale eettafel met een uniek onderstel
✓ Organisch onderstel van Crystalplant
✓ Tafelblad van Crystalplant of marmer
✓ Ook verkrijgbaar in een ronde uitvoering

Vragen over de Didymos Eettafel Ovaal van Driade?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Driade Didymos Eettafel Ovaal.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Antonia Astori
Jaartal 2002
Garantie 2 jaar
Merk Driade
Diepte / Lengte 110 / 128 cm.
Breedte 180 / 205 cm.
Hoogte 72 cm.

Didymos Eettafel Ovaal

Carrara - 180 x 110 cm.

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 9.550

Didymos Eettafel Ovaal

Nero Marquina - 180 x 110 cm.

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 9.550

Didymos Eettafel Ovaal

Carrara - 205 x 128 cm.

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 10.000

Didymos Eettafel Ovaal

Nero Marquina - 205 x 128 cm.

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 10.000
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit