Moooi Carpets Dreamstatic Vloerkleed

By David/Nicolas

Omschrijving

Het Dreamstatic Karpet is een prachtig ontwerp van David/Nicolas behorende tot de Signatures Collection van het merk Moooi Carpets. Moooi heeft met het concept Moooi Carpets een rijke en verfijnde collectie tapijten op de markt gebracht. De collectie bestaat uit een uitgebreide verzameling unieke, iconische én adembenemende ontwerpen. Moooi heeft altijd al het doel om extra schoonheid op ons over te brengen door middel van het versieren van onze huizen, kantoren, hotelkamers en restaurants met iconische en innovatieve meubels, accessoires en verlichting. Met deze nieuwe collectie bestaande uit een breed scala van tapijten, geschikt voor ieders smaak en stijl, weet Moooi Carpets nog meer schoonheid bij ons binnen te krijgen. Voor het verkrijgen van deze schoonheid werkt Moooi Carpets enkel met de meest gerenommeerde namen wat betreft designers.

De vloerkleden uit de Signatures Collection brengen met hun surrealistische, in het oog springende ontwerpen een gevoel van diepte, intensiteit en beweging. Raak betoverd door deze prachtige vloerkleden en wordt een toeschouwer van hun eindeloze verhaal.
De karpetten uit de Signatures Collection behoren tot een kleurrijke, artistieke familie van siertapijten die je verliefder laten worden met elke hartslag. Met hun sterke persoonlijkheid bepalen de vloerkleden zowel de 'look' als de sfeer van hun omgeving.

Moooi Carpets Dreamstatic Vloerkleed


✓ Betoverend design
✓ Afmeting: 300 x 200 cm.
✓ Design: David/Nicolas

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Designer David/Nicolas
Garantie 2 jaar
Merk Moooi Carpets
Diepte / Lengte 200
Breedte 300

Dreamstatic
300 x 200 cm.

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.169

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit