Desalto Dadi Bijzettafel

By Gianluigi Landoni

Omschrijving

De Desalto Dadi Bijzettafel is een ontwerp van Gianluigi Landoni. De bijzettafel die deze Italiaanse ontwerper heeft gecreëerd doet denken aan een spel waar bijna iedereen mee is opgegroeid. Dobbelstenen inspireerde Gianluigi namelijk voor het ontwerpen van dit meubel. De twee losse op speelgoed gebaseerde blokken lopen in elkaar over en vormen zo één geheel. Het samenkomen van het speelse karakter en de strakke afwerking maakt het een unieke tafel die niet gelimiteerd is tot een bepaalde ruimte of functie. Van nachtkastje naar bijzettafel in de studiekamer. De tafel neemt elke identiteit aan die ervan wordt verwacht zonder zichzelf erin te verliezen.

Het stalen frame van de bijzettafel is het enige materiaal wat zich in deze dobbelstenentafel bevindt. De prominente aanwezigheid van deze grondstof geeft de kenmerkende sterke uitstraling die vaak wordt verwacht bij een bijzettafel. Hierdoor is deze tafel geschikt om op verschillende locaties zoals een hotel of wellnesscentrum een eigenzinnig aspect toe te voegen. Ook al is het onderste blok een paar centimeter kleiner, deze bijzettafel blijft op elk ondergrond stevig staan.

De kleur die wordt gekozen voor deze Dadi bijzettafel bepaald het karakter van deze tafel. De witte uitvoering van dit multifunctionele meubel is meteen verkrijgbaar. Daarnaast zijn er nog eens dertien andere kleuren die de kracht kunnen bepalen voor dit dobbelsteen bijzettafel. Advies nodig welk karakter het beste in uw huis past? Neem dan contact op met onze interieurdesigners en krijg het beste advies voor uw situatie.

Desalto Dadi Bijzettafel


✓ Gebaseerd op dobbelstenen
✓ Strak en speels uiterlijk
✓ Verkrijgbaar in veertien verschillende kleuren
✓ Multifunctioneel

Vragen over de Dadi Bijzettafel van Desalto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Desalto Dadi Bijzettafel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Gianluigi Landoni
Garantie 2 jaar
Merk Desalto
Breedte 30/ 36 cm
Hoogte 61 cm

Dadi Bijzettafel

Wit

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 529

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit