Moooi Delft Blue Nr. 10 Vaas Set

By Marcel Wanders

Omschrijving

De Moooi Delft Blue Nr. 10 Vaas Set is onderdeel van een prachtig ontworpen serie van keramische vazen door de Nederlandse designer Marcel Wanders. In de serie ontmoet nieuw Nederlands design onze historische charme, als een nieuwe generatie cultureel erfgoed van eigen bodem.

De Delft Blue collectie is geproduceerd en gedecoreerd door Royal Delft, de enige in Delft overgebleven producent van Delfts Blauw sinds de 17e eeuw. Tot op de dag van vandaag hanteert Royal Delft dezelfde methode van produceren die wereldwijd de standaard vormt van het hedendaagse Delfts Blauw.

De Delft Blue-serie van Moooi is een moderne herinterpretatie van het Delfts Blauw en het oude vakmanschap. Binnen de serie zijn vazen in diverse maten en kleuren.
De genoemde afmetingen zijn die van de gehele set: b. 44 x h. 34 centimeter. Dit product bevat één basis, één object en twee vazen.

Moooi Delft Blue Nr. 10 Vaas Set


✓ Geproduceerd door Royal Delft
✓ Set van vier objecten
✓ Keramiek

Vragen over de Delft Blue Nr. 10 Vaas Set van Moooi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Moooi Delft Blue Nr. 10 Vaas Set.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Keramiek
Designer Marcel Wanders
Merk Moooi
Hoogte 34
Breedte 44

Delft Blue Nr. 10 Vaas Set

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 1.155

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit