DEDON TIBBO Eettafel

By Edward Barber & Jay Osgerby

Omschrijving

De DEDON TIBBO Eettafel is een ontwerp van de Britse designers Edward Barber en Jay Osgerby. TIBBO is de eerste teak-serie van DEDON, wiens signatuur authentieke Filipijnse handweef is, maar ook het innoveren van de buitenleef-ervaring.

TIBBO is een boegbeeld in een tijdperk waarin indoor- en outdoor luxe met elkaar verweven raken. De serie meubelen heeft een warme, zachte uitstraling: bijzonder voor buiten. De designers zeggen hierover: “De meeste teakhouten tuinmeubels zijn rechthoekig en ongemakkelijk. Maar vanwege de olieachtige aard van teak voelt het hout bijzonder zacht aan en daarom hebben we besloten meubels te maken die deze eigenschappen accentueren."

De TIBBO-collectie is handgemaakt van premium teakhout afkomstig van duurzame plantages. Premium teak biedt geweldige weerbestendigheid en duurzaamheid, zelfs in extreme weersomstandigheden. Binnenshuis behoudt TIBBO zijn gouden tint. Buiten, als het onbehandeld blijft, verkrijgt het van nature een zilvergrijze patina. De TIBBO Eettafel is er in vier formaten en heeft bijpassende banken en stoelen. Het blad heeft een breedte van 199, 278 of 338 centimeter.

TIBBO is een complete outdoor-serie met stoelen, tafels en banken. DEDON ontwikkelt eigen stoffen voor de bekleding van deze designs en de optionele decoratieve kussens ervan. Deze materialen zijn perfect geschikt voor buitengebruik en zijn er in meerdere kleuren en texturen: zo heeft ‘TWIST’ de natuurlijke look van linnen en heeft ‘KNOTT’ de warme uitstraling van gebreid materiaal. Een aanvullende optie is Kvadrat Patio, het eerste outdoor textiel van het merk en het resultaat van drie jaar onderzoek naar hoe de luxe, kleurrijke Kravdrat-ervaring nu ook naar buiten het huis gebracht kan worden.

DEDON TIBBO Eettafel


✓ Het luxe comfort van binnenshuis
✓ Duurzaam teakhout
✓ Onderdeel van de TIBBO-serie

Vragen over het TIBBO Eettafel van DEDON?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de DEDON TIBBO Eettafel.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Edward Barber & Jay Osgerby
Jaartal 2017
Garantie 2 jaar
Merk DEDON
Diepte / Lengte 103 cm.
Hoogte 74 cm.
Opties Buiten te gebruiken

TIBBO Eettafel

199 cm.

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 4.675

TIBBO Eettafel

278 cm.

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 6.430

TIBBO Eettafel

338 cm.

Levertijd: 20 - 25 weken
€ 7.690
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit