DEDON PORCINI Salontafel

By Lorenza Bozzoli

Omschrijving

De DEDON PORCINI Salontafel is een ontwerp van de Italiaanse designer Lorenza Bozzoli. ‘Porcini’ is het Italiaanse woord voor ‘eekhoorntjesbrood’, de paddenstoelsoort aan wie de tafels hun ronde, organische vorm ontlenen.

De PORCINI Salontafel heeft een geweven basis en een blad van Monolite Impergres. Dit ijzersterke keramische materiaal heeft bijzondere eigenschappen, omdat het bestand is tegen vocht, vorst en hitte en krasvrij is. Het is makkelijk te reinigen en kan eindeloze vormen, kleuren en texturen hebben, wat Monolite Impergres ook geschikt maakt voor professioneel gebruik. De basis is gemaakt van handgeweven nautisch touw en DEDON fiber dat recyclebaar, brandveilig en weerbestendig is. Hiervoor zijn traditionele Filipijnse weeftechnieken gebruikt door vakmensen op het Filipijnse eiland Cebu, waar exclusief voor DEDON geproduceerd wordt. Inmiddels is deze combinatie tussen innovatieve outdoor materialen en authentiek handwerk het signatuur van DEDON.

In de tafelserie PORCINI zijn naast deze salontafel ook drie bijzettafels van verschillende uitvoeringen afmetingen, die perfect met elkaar combineren.

DEDON PORCINI Salontafel


✓ Signature DEDON: handgeweven
✓ Uniek keramisch materiaal
✓ Ook als bijzettafel
✓ Onderhoudsvriendelijk

Vragen over het PORCINI Salontafel van DEDON?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de DEDON PORCINI Salontafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Lorenza Bozzoli
Jaartal 2016
Garantie 2 jaar
Merk DEDON
Hoogte 26 cm.
Diameter 100 cm.
Opties Buiten te gebruiken

PORCINI Salontafel

Marrone

Levertijd: 20 - 25 weken
€ 2.350

PORCINI Salontafel

Carrara

Levertijd: 18 - 20 weken
€ 2.350

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit