Gratis design cadeaus in december

MisterDesign trakteert deze maand op design cadeaus! Zo ontvang je een set Ferm Living Arch Theedoeken bij een bestelling boven €50 en een set van vier Ferm Living Ripple Glazen bij een bestelling boven €200.

FERM LIVING ARCH THEEDOEKEN
De Arch theedoeken van Ferm Living zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en zijn jaquard geweven. Dit zorgt voor een leuk detail, namelijk dat het patroon op de achterkant zichtbaar is in het negatief. De Arch theedoeken zijn in het blauw, roze, groen en bruin beschikbaar en hebben een afmeting van 70cm x 50cm.

FERM LIVING RIPPLE GLAZEN
De prachtige Ripple glazen van Ferm Living zijn met de mond in vorm geblazen. Ieder glas heeft een iets afwijkende geometrische vorm. Dit maakt ze niet alleen mooi en speels in vorm, maar zijn zo ook functioneel. Zo kun je de glazen namelijk gemakkelijk op elkaar stapelen. 

December Actie 2017

December Actie 2017

VOORWAARDEN DECEMBER ACTIE 2017
- De actie loopt van 1 december tm 31 december 2017 (en zolang de voorraad strekt).
- Bij aankopen tussen €50 - €199 ontvang je een set van 2 Ferm Living Arch Theedoeken.
- Bij aankopen boven €200 ontvang je een set van 4 Ferm Living Ripple Glazen.
- De actie is zowel bij online aankopen als aankopen in de winkel geldig.
- De kleuren Arch Theedoeken zullen willekeurig uitgekozen worden. Correspondentie over de kleur Arch Theedoeken is niet mogelijk.
- Het december cadeau zal tegelijk met het door u bestelde design artikel geleverd worden. 
- Bij retourneren van uw aankoop, waardoor de orderwaarde onder €50 komt, dient ook de set Arch theedoeken retour te komen. Indien deze gehouden wenst te worden of wanneer het niet door ons retour is ontvangen zal deze worden gefactureerd.
- Bij retourneren van uw aankoop, waardoor de orderwaarde onder €200 komt, dient ook de set Ripple glazen retour te komen. Indien deze gehouden wenst te worden of wanneer het niet door ons retour is ontvangen zal deze worden gefactureerd.
- De actie is niet geldig i.c.m. andere acties (waaronder onze kasten actie). 
- De actie geldt eenmalig per klant.

Heb je vragen over de december actie, de voorwaarden of artikelen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder. 

MIS GEEN ENKELE ACTIE
Geen enkele actie missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, trends, nieuwste collecties en verhalen achter onze bijzondere merken en design artikelen. En wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvang je tevens 10 euro korting op je eerstvolgende bestelling boven de 75 euro. 


Laat hier je bericht achter

We nemen z.s.m. contact met je op
Maandag t/m zaterdag zijn we telefonisch bereikbaar van 9.00u – 17.30u.

* Verplichte velden

of
+32 (0) 3808 4190