de Sede DS-266 Loungestoel

By Stefan Heiliger

Omschrijving

De de Sede DS-266 Loungestoel is een meesterlijk ontwerp van Stefan Heiliger. Het is een sculpturale loungestoel die gebaseerd is op Heiligers algemene ontwerpvisie. Naast de liefde voor simpliciteit en geometrische vormen, dragen functionaliteit, ergonomie en gezond pragmatisme bij aan de ontwikkeling van de DS-266 Loungestoel. Deze combinatie maakt de stoel dynamisch en comfortabel. De DS-266 Loungestoel past zich aan ieders favoriete zithouding aan. Door een lichte verschuiving in lichaamsgewicht of het uitvoeren van een lichte druk op de rugleuning, ontstaat een transformatie van zitmeubel naar chaise longue.

De comfortabele DS-266 Loungestoel is een ware eyecatcher in elke woonstijl. Het patchwork van de stoel zorgt voor verbondenheid en geeft een gevoel van nostalgie in de woon- en/of slaapkamer. Deze nonchalante uitstraling maakt het design uniek en uitnodigend op zijn eigen manier. Bovendien is er met de DS-266 Loungestoel ingespeeld op de kracht van verbeelding. In een actieve stand lijkt de hybride stoel op een gebalde vuist en in een passieve stand op een gestrekte hand.

De loungestoel is typisch ‘de Sede’. Het ontwerp is volledig met de hand vervaardigd en toont puur vakmanschap. Het onderstel bestaat uit metalen profielen en plaatmateriaal. De zitting en rugleuning – gevormd uit een getapete lattenbodem - zijn gevuld met bekledingswatten voor een optimaal comfort. Ter afwerking wordt de DS-226 bekleed met het bekende de Sede leder of een andere stof naar keuze.

De loungestoel heeft een breedte van 80 centimeter en zithoogte van 43 centimeter. Dankzij de verstelbare functie van de loungestoel, kan de diepte van 122 centimeter (actieve stand) verlengd worden tot 156 centimeter (passieve stand). Ook kan de hoogte in de rugleuning worden bijgesteld tussen 80 en 83 centimeter. Doordat de DS-266 Loungestoel leverbaar is in een tal van uitvoeringen is één uitvoering direct online te bestellen. Voor andere mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs.

de Sede DS-266 Loungestoel


✓ Sculpturaal en uitnodigend
✓ Past zich aan de favoriete zithouding
✓ Uniek in elke woonstijl
✓ Puur vakmanschap

Vragen over de DS-266 Loungestoel van de Sede?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de de Sede DS-266 Loungestoel.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Stefan Heiliger
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk de Sede
Diepte / Lengte 122 - 156 cm.
Breedte 80 cm.
Hoogte 80 - 83 cm.
Zithoogte 43 cm.

DS-266 Loungestoel

Naturale Cuoio

Levertijd: 11 - 13 weken
€ 6.765

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit