de Sede Flowing Serpentines DS-707 Fauteuil

By Philippe Malouin

Omschrijving

De de Sede DS-707 Fauteuil is een sculpturaal ontwerp van Philippe Malouin. Het eigentijdse design is vanuit een hedendaagse ontwerpesthetiek vervaardigd, waarbij Malouin de vrije hand kreeg om een bijzonder zitmeubel te creëren voor de Sede. Malouins creatieve proces - waarin experimenteren voorop staat - maakt deel uit van dit unieke design.

De bedrieglijk eenvoudige gedaante van de DS-707 oogt als serpentine. Een vorm die voor Malouin naar de rivier Saint Lawrence, die door Montreal stroomt, verwijst. Langs deze rivier siert het architectonische wooncomplex ‘Habitat 67’ - dat vanuit het brutalisme is gerealiseerd - een deel van Montreals veelzijdige skyline. Voor Malouin waren deze elementen een bron van inspiratie omdat hij in deze omgeving opgroeide.

Een combinatie tussen zachte, vloeiende overgangen van handgemaakt leder en heldere, open structuren van het brutalisme maken de fauteuil bijzonder. De compacte vormgeving maakt het design uitnodigend en perfect om te ontspannen. Bovendien geven de kreukels in het leer een nonchalante en authentieke uitstraling. De DS-707 Fauteuil is een zitmeubel van visuele perfectie die een uniek hoogtepunt geeft aan ieders interieur. In verschillende settings weet deze fauteuil zijn plaats te vinden.

De DS-707 Fauteuil is 100 centimeter breed, 85 centimeter diep en 75 centimeter hoog. Het design heeft een zithoogte van 43 centimeter en is opgebouwd uit een onderstel van plaatmateriaal, dat is gecombineerd met een schuimstructuur voor een comfortabele zitting. Voor de afwerking is het kenmerkende de Sede leder gebruikt. Doordat er een scala aan opties is, hebben we een bescheiden selectie gemaakt die direct te bestellen is. Interesse in een andere variant van de DS-707 Fauteuil? Neem contact op met onze interieuradviseurs.

Bestelbare varianten:
DS-707 Fauteuil – Neck, Cigarro
DS-707 Fauteuil – Naturale, Cuoio

de Sede DS-707 Fauteuil


✓ Sculpturaal ontwerp
✓ Vervaardigd vanuit een hedendaagse ontwerpesthetiek
✓ Versmelting van Zwitsers meubeldesign en brutalisme
✓ Perfect om te ontspannen

Vragen over de DS-707 Fauteuil van de Sede?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de de Sede DS-707 Fauteuil.

Naast deze fauteuil is de DS-707 Fauteuil er ook in een bank.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Leder
Designer Philippe Malouin
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk de Sede
Diepte / Lengte 85 cm.
Breedte 100 cm.
Hoogte 75 cm.

DS-707 Fauteuil

Naturale Cuoio

Levertijd: 11 - 13 weken
€ 5.990

DS-707 Fauteuil

Neck Cigarro

Levertijd: 11 - 13 weken
€ 6.520

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit