de Sede Snake DS-600 Bank

By U. Berger & E. Peduzzi Riva & H. Ulrich & K. Vogt

Omschrijving

De de Sede DS-600 Bank is een excentriek ontwerp van U. Berger, E. Peduzzi Riva, H. Ulrich en K. Vogt. Het design vindt zijn oorsprong in 1972 en is een van de klassiekers die de lifestyle van de Sede belichaamt. Een briljante vormgeving in combinatie met een optimale functionaliteit geven het design een buitengewone herkenningswaarde binnen de collectie van de Sede. De flexibiliteit van de bank sluit perfect aan bij ieders persoonlijke interieursmaak. De DS-600, die ook wel de Tatzelwurm of ‘das Nonstop-Sofa’ wordt genoemd, is een bank die de wereld verovert. Het sculptuur nam zijn intrek bij onder andere Tina Turner, Jerry Hall en Mick Jagger en was zelfs te zien bij talrijke Bond films.

Het idee van een gebogen bank is origineel en vooruitstrevend. Samen met het ontwikkelingsteam van de Sede creëerde het ontwerperscollectief vele prototypen, die in eerste instantie bekritiseerd en afgekeurd werden. Tegelijkertijd ontstonden zo de eerste stappen naar de vervaardiging van de uiteindelijke DS-600. De ontwerpers toonden doorzettingsvermogen en hadden oog voor detail.

De bank is een uniek onverwoestbaar modulair systeem, bestaande uit losse fauteuilelementen met een ultiem zitcomfort. De voering van dons en de lederen bekleding zorgen samen voor een ultieme lounge ervaring. De L-vormige harde kern van hardschuim zorgt voor stevigheid en een heerlijk zitcomfort. Middels een insteekscharnier kunnen de elementen aan elkaar worden verbonden. Uiteindelijk zal het krukelement als tussen- en eindelement ervoor zorgen dat het oogt als die beroemde slangvormige sofa.

Vanwege de vele mogelijkheden in de Sede leer, kleuren en stoffen kunt u het beste een offerte aanvragen. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Onze interieuradviseurs staan u graag te woord.

de Sede DS-600 Bank


✓ Uniek en iconisch
✓ Flexibele vormgeving
✓ Comfortabel zitcomfort
✓ Zelf samen te stellen

Vragen over de DS-600 Bank van de Sede?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de de Sede DS-600 Bank.

De genoemde vanafprijs is op basis van een halve slang compositie in Pine, Re-Wool of Velour als stoffering.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden


Kenmerken
Materiaal Leder
Designer U. Berger & E. Peduzzi Riva & H. Ulrich & K. Vogt
Jaartal 1962
Garantie 2 jaar
Merk de Sede

Snake DS-600 Bank

Vanafprijs

Levertijd: 11 - 13 weken
€ 20.520

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit