de Sede Little Bestseller DS-450 Bank

By Thomas Althaus

Omschrijving

De de Sede DS-450 Bank, oftewel de ‘Little Bestseller’ is een tijdloos ontwerp van Thomas Althaus. Het is de bank die zich aanpast aan alles en overal. Voor Althaus was de samensmelting tussen creatieve veelzijdigheid en het reduceren tot het hoogstnoodzakelijke de essentie van de bank. Door de functionele veelzijdigheid van het design komt de DS-450 tot zijn in recht in verschillende interieurstijlen. Vele kenners zien ook gelijkenissen tussen de vintage ‘Reto Frigg’ van de Sede en dit model. Beide modellen zijn briljant, functioneel en een technische inspiratie wat betreft banken. De DS-450 wordt dus ook wel gezien als een herintroductie van de Reto Frigg met een moderne vormgeving en verfijnde technologie. Het is een ontwerp dat een futuristische impuls geeft aan de bestaande draaibanken.

Door het zelf te creëren comfort en gebruiksvriendelijkheid werd dit model in korte tijd een bestseller. Transformeer de tweezits in een comfortabele chaise longue. Draai de zitting 90 graden en er ontstaat een voetenbank. Puur genieten! Naast de draaibare zitting is het ook mogelijk om de verstelbare rug- en armleuningen zo te positioneren dat optimaal relaxen wordt gegarandeerd. Bovendien draagt de vulling van de zitting en arm- en rugleuning bij aan een ultiem zitcomfort, deze bestaat uit schuim en gestoffeerde watten.

De DS-450 Bank is in een normale positie 233 centimeter breed, 84 centimeter diep en 97 centimeter hoog. In een naar voren gedraaide positie zal het model 162 centimeter breed en maximaal 169 centimeter diep zijn. Houd er rekening mee dat hoogte ook kan verschillen tussen 79 en 97 centimeter door de verschillende posities. De DS-450 behoudt zijn stevigheid door een metalen basisconstructie met plaatmateriaal en zichtbaar roestvrij stalen onderstel.

De DS-450 is direct te bestellen in een ‘Select’ de Sede Nappaleder in ‘Offwhite’ als kleur. Nappaleer is glad gelooid en soepel, waardoor het een luxe uitstraling heeft Bovendien beschikt deze bank over een standaard roestvrij stalen onderstel. Geïnteresseerd in een ander onderstel stoffering of kleur? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs.

Let op! Rimpeling in het leder is niet te voorkomen. Daarnaast heeft de zitting een maximaal draagvermogen van 100 kg en de armleuning 50 kg in een positie als voetensteun.

de Sede DS-450 Bank


✓ Tijdloos ontwerp
✓ Functioneel en technisch
✓ Bestseller van de Sede
✓ Comfortabele loungebank

Vragen over de DS-450 Bank van de Sede?

Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Leder
Designer Thomas Althaus
Jaartal 1999
Garantie 2 jaar
Merk de Sede
Diepte / Lengte 84 - 169 cm.
Breedte 162 - 233 cm.
Hoogte 79 - 97 cm.

DS-450 Bank

Select Offwhite

Levertijd: 11 - 13 weken
€ 12.255

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit