de Sede Lounger DS-142 Fauteuil

By Winfried Totzek

Omschrijving

De de Sede DS-142 Fauteuil is een ontwerp waar vorm en functionaliteit samensmelten. Het is een zitmeubel van Winfried Totzek, die zich in zijn werk volledig richt op de fysiologische, psychologische en ergonomische behoefte van de gebruiker. Zo ook bij deze fauteuil, een innovatief ontspanningsmeubel waar gezond zitten wordt gestimuleerd. Voor de vervaardiging van dit ontwerp heeft Totzek de anatomie van het menselijk lichaam als uitgangspunt genomen.

De vloeiende vormgeving geeft het design een dynamische uitstraling en nodigt uit om te ‘loungen’. De individueel verstelbare rug- en armleuning zijn te verstellen naar een comfortabele positie; binnen een handomdraai is de armleuning 135 graden te verstellen en de rugleuning 90 graden te buigen. Het lijkt alsof de DS-142 Fauteuil kan dansen door de verschillende posities die deze aan kan nemen.

Neem plaats op de DS-142 Fauteuil voor een korte pauze, een dutje, het lezen van een boek of een illustratief moment op de iPad. Door de veelzijdige inzetbaarheid is het design aangenaam en wordt ontspanning bevorderd.

De DS-142 Fauteuil is een buitengewoon zitmeubel met de typerende ‘de Sede’ eigenschappen. Het Zwitserse vakmanschap en de kwaliteit zijn duidelijk zichtbaar en maken het een kwalitatief hoogstandje. Door de verstelbare rug- en armleuning variëren de afmetingen per positie. Deze minimale en maximale afmetingen zijn onder het kopje ‘kenmerken’ weergegeven. De DS-142 Fauteuil met een lederen ‘Naturale’ stoffering in de kleur ‘Espresso’ is direct te bestellen.

Let op: het bijpassende zit- en nekkussen is in de prijs inbegrepen

de Sede DS-142-Fauteuil


✓ Innovatief ontspanningsmeubel
✓ Stimuleert om gezond te zitten
✓ Dynamische uitstraling
✓ Verstelbare rug- en armleuning

Vragen over de DS-142 Fauteuil van de Sede?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de de Sede DS-142 Fauteuil.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Leder
Designer Winfried Totzek
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk de Sede
Diepte / Lengte 82 - 98 cm.
Breedte 160 - 198 cm.
Hoogte 56 - 97 cm.

DS-142 Fauteuil

Naturale Espresso

Levertijd: 11 - 13 weken
€ 12.455

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit