Gan Rugs Cushion Bandas Kussen, B Orange

By Patricia Urquiola

Omschrijving

Cushion Bandas B Orange Kussen is een prachtige creatie van Patricia Urquiola voor het bijzondere design merk Gan Rugs. De gloednieuwe Bandas-serie is een hoogtepunt uit de Gan-Rugs collectie. De kussens zijn gekarakteriseerd door prachtige patronen in uiteenlopende kleuren. Door de unieke combinaties worden verbluffend mooie ontwerpen gecreëerd. Alle verschillende ontwerpen uit de Bandas-collectie kunnen met elkaar worden gecombineerd. Variabiliteit op zijn hoogtepunt!

Designer: Patricia Urquiola
Samenstelling: 100% scheerwol, vulling van 100% polyester.
Afmeting: 60 x 40 cm.

Daardoor de vloerkleden gemaakt worden van 100% scheerwol kunnen de kussens in de eerste paar maanden pluizen verliezen. Dit is een normale eigenschap van wol en is in geen geval teken van gebrekkige kwaliteit. De kussens worden met behulp van ambachtelijke technieken met de hand gemaakt. Om deze reden heeft elk kussen een uniek design. Onvolkomenheden in de stof of kleurverschillen zijn daardoor geen fouten of defecten, maar onderdeel van het design.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
EAN Code 4251040668262
Productnr. 141376
Materiaal Wol
Designer Patricia Urquiola
Merk Gan Rugs
Breedte 60
Hoogte 40
Opties Afneembare hoes

Cushion Bandas Kussen, B Orange

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 217

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit