Muuto Corky Karaf

By Andreas Engesvik

Omschrijving

De Muuto Corky Karaf is een ontwerp van Andreas Engesvik.

Andreas Engesvik behoorde oorspronkelijk tot het succesvolle designertrio Norway Says. Tegenwoordig werkt hij alleen en behoort hij tot één van de meest toonaangevende ontwerpers van Noorwegen. Nationaal is hij al ooit bekroond met de titel Designer of the year Norway en internationaal heeft hij ook al vele awards in ontvangst mogen nemen. Engesvik kent mondiale erkenning voor zijn werk op het gebied van meubels, verlichting en woonaccessoires. Ook voor Deense designlabel Muuto heeft hij al vele toppers mogen ontwerpen.

Muuto, afgeleid van het Finse woord muutos dat ‘nieuw perspectief’ betekent, heeft als wens het bestaande Scandinavisch design te verfrissen en te vernieuwen. Een nieuw perspectief bieden, dat is wat zij willen. Muuto is een jong en dynamisch designlabel met een diepgewortelde passie voor design. Ofwel, Muuto heeft alle ingrediënten voor een mondiaal succes. Met hun brede assortiment van meubilair, verlichting en accessoires hebben ze de wereld weten te veroveren! Een succes binnen de collectie is de Corky Karaf. Geïnspireerd door de archetypische fles met zijn eenvoudige vorm, echter dan voorzien van karakteristieke en oversized details.

De Corky Karaf van Muuto wordt gemaakt van glas en kurk. De karaf is verkrijgbaar in een grijze en transparante uitvoering. De diameter van de karaf bedraagt 10 centimeter, de hoogte is 20 centimeter. Binnen de Corky-collectie zijn tevens drinkglazen verkrijgbaar. Op deze manier creëert u eenheid en kunt u elke tafel feestelijk aankleden. Met haar eenvoudige uitstraling is de serie een genot om naar te kijken!

Muuto Corky Karaf


✓ Verkrijgbaar in twee uitvoeringen
✓ Behorend tot de Corky-collectie
✓ Afmeting: Ø 10 x h. 20 cm.
✓ Design: Andreas Engesvik

Vragen over de Corky Karaf van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Muuto Corky Karaf.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Andreas Engesvik
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Hoogte 20
Diameter 10
Bijlagen Productinformatie

Corky Karaf - Transparant

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 55

Corky Karaf - Grijs

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 55

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit