Gubi Copacabana Salontafel

By Mathieu Mategot

Omschrijving

De Gubi Copacabana Salontafel is een ontwerp van Mathieu Matégot.

De Hongaarse designer en architect Mathieu Matégot 1931 vestigde zich in 1931 in Frankrijk, waar hij in 1944 begon met het vervaardigen van handgemaakte meubels. Door unieke lijnspellen en organische vormgeving zorgen zijn ontwerpen voor een gevoel van vreugde bij eenieder die een blik op de stoel werpt. Bovendien hebben de gebruikte baanbrekende en innovatieve technieken geleid tot unieke esthetiek en bijzondere ontwerpen. Matégot heeft gedurende zijn carrière over de gehele wereld gereisd, op zoek naar inspiratie en nieuwe technieken. Bij terugkomst transformeerde hij zijn indrukken tot eigen originele ontwerpen, het maakte hem een innovatieve persoonlijkheid. Tot op de dag van vandaag worden zijn ontwerpen als iconisch en eigentijds beschouwd.

Gubi is van oorsprong opgericht door het echtpaar Lisbeth en Gubi Olsen in het jaar 1967. Nu, bijna 50 jaar later, is Gubi een echt Deens familiebedrijf én hebben zij bovendien wereldwijde bekendheid als innovatief designmerk. Gubi ziet zichzelf als schatzoekers waarbij nieuwsgierigheid, moed én intuïtie de belangrijkste componenten voor hun succes zijn. De collectie van Gubi wordt gekenmerkt door eclectische, intercontinentale ontwerpen die de lijnen tussen het verleden en de toekomst laten vervagen. Het uitgebreide assortiment van zeer esthetische, tot nadenken stemmende ontwerpen worden keer op keer gekenmerkt door eenvoud, originele materialen en innovatieve technieken die tijd en ruimte weten te trotseren. Deze kenmerken zijn ook terug te vinden in de Copacabana, een tafel behorende tot de wereldberoemde Matégot collectie van Mathieu Matégot. Al legendarisch in zijn tijd heeft de Copacabana inmiddels ook zijn plekje weten te veroveren in de design collectie van the Museum of Decoratives Arts in Parijs en de design collectie in the Georges Pompidou Centre, National Museum of Modern Art, Industrial centre, Beaubourg in Parijs.

De Copacabana Salontafel van Gubi is volledig vervaardigd uit metaal. De diameter van de tafel bedraagt 95 centimeter, de hoogte 39 centimeter. De tafel is verkrijgbaar in de kleur zwart.

Gubi Copacabana Salontafel


✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Onderdeel van de Matégot Collection
✓ Afmetingen: Ø. 95 x h. 39 cm.
✓ Design: Mathieu Matégot

Vragen over de Copacabana Salontafel van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over de Gubi Copacabana Salontafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Will-Jan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Mathieu Mategot
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Hoogte 39
Diameter 95
Bijlagen Productinformatie

Copacabana Salontafel

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 859

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit