Contactgegevens

Heeft u een vraag? Dan kunt u ons op verschillende manieren bereiken. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt krijgt u direct een specialist aan de lijn. E-mails proberen we binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Ook kunt u via onderstaand contactformulier contact met ons opnemen.

Vertraging i.v.m. drukte
Door enorme drukte bij onze vervoerders (PostNL, DHL, Redjepakket) kan het zijn dat uw bestelling langer dan gebruikelijk onderweg is. Er wordt met man en macht gewerkt om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. We hopen op uw begrip, ook namens onze vervoerders. Veel dank hiervoor.

Update Coronavirus COVID-19
Momenteel krijgen we veel vragen of afgesproken leveringen kunnen doorgaan. Bestellingen die bezorgd worden met onze eigen bezorgdienst worden geleverd zoals u van ons gewend bent. Kleinere bestellingen die met een pakketdienst verzonden worden (PostNL of DHL) kunnen met enkele dagen vertraagd zijn door extreme drukte bij deze vervoerders. Mocht de situatie wijzigen dan zullen wij u altijd op de hoogte brengen. Onze winkels zijn geopend. 

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom volgen wij de adviezen van het RIVM en de WHO om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Onze medewerkers zijn goed geinstrueerd over het voorkomen van de verspreiding van het virus en worden op de hoogte gehouden van het actuele nieuws over het coronavirus.Telefoonnummer

E-mailadres
hello@misterdesign.com

Openingstijden klantenservice
Maandag t/m vrijdag
9.30u - 17.00u
Zaterdag en zondag
gesloten

Openingstijden winkels
Maandag t/m zaterdag
9.30u - 17.30u
Zondag
12.00u - 17.00u

 

Adressen Winkels
Locatie Vughterstraat
Vughterstraat 278
5211 GR ’s-Hertogenbosch

Locatie Bastion
Bastion Vught 35
5211 CZ ’s-Hertogenbosch


Overige bedrijfsgegevens
MisterDesign Hoofdkantoor
Boseind 14
5281 RM Boxtel

MisterDesign B.V.
KVK nummer: 50381814
BTW nummer NL: 8227.07.949.B01
BTW nummer BE: 0549.925.959


Contactformulier verkoop en advies  • Reload captcha

Contactformulier overige vragen

* Verplichte velden