Kartell Componibili Metal Opbergkastje M

By Anna Castelli Ferrieri

Omschrijving

Het Componibili Opbergkastje van het Italiaanse designmerk Kartell is gemaakt om te voldoen aan ieders functionele behoeften. Het is ontworpen door Anna Castelli Ferrieri, die samen met haar man het bedrijf oprichtte in 1949. De tot designklassieker uitgegroeide Componibili werd in 1969 voor het eerst geïntroduceerd en is nog steeds één van de populairste items van Kartell. Dit opbergsysteem hielp het merk uitgroeien tot wat het nu is: een pionier in het gebruik van plastic in commercieel design. Dat Componibili al jaren een ster is aan het firmament van design, is niet vreemd: het staat bekend om zijn flexibiliteit, functionaliteit en speelse, ietwat futuristische look.

Het systeem Componibili komt tot leven door de eenvoudige en stevige verticale opstapeling van de afzonderlijke stukken, die makkelijk in elkaar gezet kunnen worden. Ze vormen daarmee handige mobiele opbergruimtes. De flexibele en praktische modulaire stukken zijn al bijna veertig jaar in productie en genieten wereldwijde erkenning vanwege hun bijdrage aan het innovatieve interieurdesign. Ze behoren tot de vaste collecties van het Museum of Modern Art in New York en in het Centre George Pompidou in Parijs. De opbergkastjes zijn inmiddels in veel verschillende formaten en (moderne) kleuren verkrijgbaar en zijn te gebruiken in praktisch iedere ruimte in huis waar u opbergruimte nodig heeft. De ronde vorm maakt de kastjes ook erg geschikt als bijzettafel.

De Componibili Metal met drie lagen is verkrijgbaar in de kleuren koper, goud en chroom. Er is ook een variant met twee lades beschikbaar.

Kartell Componibili Opbergkastje


✓ Absolute designklassieker
✓ In iedere ruimte te gebruiken
✓ Afmetingen: b. 32 x h. 58.5 x d. 32 cm.
✓ Materiaal: kunststof

Vragen over het Componibili Opbergkastje van Kartell?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Componibili Opbergkastje van Kartell.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Anna Castelli Ferrieri
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Hoogte 58,5 cm.
Diameter 32 cm.

Componibili M

Koper

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 331

Componibili M

Chroom

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 331

Componibili M

Goud

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 331

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit