Cole & Son Woodland Behang

By Cole & Son Studio

Omschrijving

Het Cole & Son Woodland Behang is een ontwerp van Cole & Son Studio en behoort tot de kleurrijke Botanical Botanica collectie. De Botanical Botanica collectie is een verkenning van het Engelse landschap door de vier seizoenen heen, en brengt de kleurrijke charme van de natuur in huis. Een van de bijzondere dessins uit deze prachtige collectie is het fantasierijke Woodland behang. De diepte van de bladeren wordt het thuis van fantasie en speelsheid, waar licht en schaduw spelen tussen grote kleurrijke bloemen en kleine bladeren. Het behang leent zich voor grote, open ruimtes en zorgt voor een kalm toevluchtsoord, verborgen voor de rest van de wereld. Zelfs met zijn grootschaligheid weet Woodland het oog te verrassen met zijn intrigerende detail, en biedt een verbluffend visueel resultaat. Natuur was nog nooit zo dichtbij met het rijkelijke Woodland behang.

Wilt u uitrekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft voor uw muur? Gebruik dan de behangcalculator van Cole & Son. De website van Cole & Son kunt u tevens raadplegen voor het bekijken van behanginstructies.

Afmeting rol: 1005 x 70 centimeter

Cole & Son Woodland Behang


✓ Fantasievol ontwerp
✓ Groots en gedetailleerd
✓ Patroonhoogte: 122,60 cm.
✓ Patroontype: ½ verspringende aanzet
✓ Vliesbehang
✓ Onderdeel van de Botanical Botanica collectie

Vragen over het Woodland Behang van Cole & Son?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Cole & Son Woodland Behang.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Papier
Designer Cole & Son Studio
Merk Cole & Son
Breedte 70 cm.
Hoogte 1005 cm.

Woodland Behang

1154011

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 549

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit