Cole & Son Boscobel Oak Behang

By Cole & Son Studio

Omschrijving

Het Cole & Son Boscobel Oak Behang is een ontwerp van Cole & Son Studio en behoort tot de Pearwood collectie. De collectie dankt zijn naam aan de houten blokafdrukken van fruitbomen die origineel werden gebruikt door de Cole & Son oprichter John Perry. Met de Pearwood collectie viert Cole & Son het aloude vakmanschap van de block print techniek, en brengt deze uit met eigentijdse kleurpaletten en modern design. Een van de gedetailleerde dessins uit deze prachtige collectie is het Boscobel Oak behang. Het Boscobel Oak behang ziet er koninklijk uit, en dat is ook niet zo gek als u weet dat deze bestaat uit een combinatie van de monarchale symbolen van Engeland. Het Boscobel Oak behang leent zijn naam aan de grote eik in het Boscobel bos, deze grote eik hielp Charles II verbergen voor de Roundhead soldaten die hem achtervolgden. De eik werd later bekend als de Royal Oak, en is net zoals de brullende leeuw en de Tudor Rose te vinden in het patroon. Het behang is verkrijgbaar in vier prachtige vergulde paletten die de verouderde texturen van geoxideerde metalen nabootsen, in het licht glanzen de monarchale symbolen prachtig op een gematteerde achtergrond. Geef uw interieur een koninklijke look met dit prachtige behang van Cole & Son!

Wilt u uitrekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft voor uw muur? Gebruik dan de behangcalculator van Cole & Son. De website van Cole & Son kunt u tevens raadplegen voor het bekijken van behanginstructies.

Afmeting rol: 1005 x 52 centimeter

Cole & Son Boscobel Oak Behang


✓ Koninklijke uitstraling
✓ Patroonhoogte: 68,60 cm.
✓ Patroontype: ½ verspringende aanzet
✓ Vliesbehang
✓ Onderdeel van de Pearwood collectie

Vragen over het Boscobel Oak Behang van Cole & Son?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Cole & Son Boscobel Oak Behang.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Papier
Designer Cole & Son Studio
Jaartal 2019
Merk Cole & Son
Breedte 52 cm.
Hoogte 1005 cm.

Boscobel Oak Behang

11610036

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 199

Boscobel Oak Behang

11610037

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 199

Boscobel Oak Behang

11610038

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 199

Boscobel Oak Behang

11610039

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 199

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit