Ethnicraft Cobalt Mist Organic Hexagon Bijzettafel, set van 2

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

De Ethnicraft Cobalt Mist Organic Hexagon Bijzettafel is een ontwerp van Dawn Sweitzer. De set bestaat uit twee bijzettafels in de hexagon-vorm die goed past bij de bijzondere uitstraling van de tafels. Het slanke frame is gemaakt van staal, waardoor de tafels een industrieel karakter hebben. Het glazen blad daarentegen is één en al verfijning en luxe. De vele blauwtinten in het blad maken de tafels heel fris en modern, daarentegen is de productie van het blad een traditioneel proces. Ieder blad wordt namelijk door een vakman met de hand bewerkt met metallic inkt. Hierdoor ontstaat er een uniek patroon waarvan er geen tweede te vinden is. Een Cobalt Mist Organic Hexagon Bijzettafel is dus altijd uniek!

Iedere set bestaat uit twee tafels, een kleine en een grote. Doordat beide tafels een blad uit dezelfde glasplaat hebben, is het patroon van beide tafels hetzelfde. Hierdoor is duidelijk dat het een set is, ondanks dat het twee verschillende bijzettafels zijn. De kleine bijzettafel is 46 centimeter diep, 54 centimeter breed en 48 centimeter hoog. De grote bijzettafel heeft een diepte van 57 centimeter, een breedte van 66 centimeter en is 54 centimeter hoog.

De Cobalt Mist Organic Hexagon Bijzettafel maakt deel uit van de collectie van Ethnicraft. De ontwerpen van Dawn Sweitzer zijn geïnspireerd op de vele reizen die ze gemaakt heeft en op de kleine dingen die zich rondom haar afspelen. Het resultaat van haar werk is een bijzondere collectie, die bestaat uit dienbladen, spiegels en tafels met een luxueuze en tijdloze uitstraling. Alle producten zijn uniek, omdat ze door vakmensen met de hand gemaakt worden, volgens traditionele technieken. Ieder product wordt bovendien voorzien van een persoonlijke handtekening van de makers, om de authenticiteit te benadrukken.

Ethnicraft Cobalt Mist Organic Hexagon Bijzettafel


✓ Glazen blad bewerkt met metallic inkt
✓ Hexagon-vorm
✓ Twee bijzettafels
✓ Traditioneel vakmanschap
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over de Cobalt Mist Organic Hexagon Bijzettafel van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ethnicraft Cobalt Mist Organic Hexagon Bijzettafel.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0656727712445
Productnr. 20727
Materiaal Metaal
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft

Cobalt Mist Organic Hexagon
Set van 2 tafels

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 639

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit