Classicon Corker No.1 Kruk Marmer

By Herzog & de Meuron

Omschrijving

De ClassiCon Corker No. 1 Kruk Marmer is een ontwerp uit de hand van architectenbureau Herzorg & de Meuron en is onderdeel van de Corker serie. Kenmerkend is de manier waarop het ontwerp is ontstaan. Het design ontstond namelijk niet als een doordacht designmeubel dat is voortgekomen uit een professioneel plan. Het spontane idee voor deze serie is in 2012 ontstaan tijdens de werkzaamheden aan het Serpentine-Paviljoen in Londen. Hierbij werd met kurk gewerkt en dit materiaal vormde ook het middelpunt van de inrichting. Hierdoor lag het silhouet van een champagnekurk voor de hand en vormde bovendien de inspiratie voor de Corker collectie.

Deze marmeren uitvoering is afgeleid van de originele Corker Kruk van kurk. Kurk heeft een fluweelachtige look en heeft zijn warme uitstraling te danken aan zijn bruine kleur. Dit vormt een uiteenlopend contrast met marmer dat een glad oppervlak heeft, een subtiele glans bevat en één en al luxe uitstraalt. Bijzonder is dat de Corker No.1 Kruk Marmer uit één stuk gekleurd natuursteen vervaardigd is. Daarnaast is de kruk niet alleen geschikt als extra zitgelegenheid, maar kan hij tevens gebruikt worden als functionele bijzettafel of een sculpturaal object dankzij zijn organische vormgeving.

Doordat de Corker No.1 Kruk Marmer geheel vervaardigd is uit natuurlijk materiaal heeft ieder object een uniek aderpatroon. Het veelzijdige pronkstuk is verkrijgbaar in verschillende marmersoorten en kleuren: Nero Marquina, Emperador Dark, Bianco Carrara, Grigio Nuvolato en Verde Guatemala. Vanwege de verschillende mogelijkheden heeft MisterDesign één uitvoering geselecteerd in Emperador Dark. Deze variant is online direct te bestellen. Interesse in een andere marmersoort? Neem dan contact op met onze interieurspecialisten of kom een kijkje nemen in onze winkels.

ClassiCon Corker No.1 Kruk Marmer


✓ Geïnspireerd op de vorm van een champagnekurk
✓ Ademt één en al luxe
✓ Geheel uit marmer vervaardigd
✓ Bijzonder veelzijdig

Vragen over de Corker No.1 Kruk Marmer van ClassiCon?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de ClassiCon Corker No.1 Kruk Marmer.
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Steen
Designer Herzog & de Meuron
Jaartal 2023
Garantie 2 jaar
Merk Classicon
Hoogte 38 cm.
Diameter 38 cm.

Corker No.1 Kruk Marmer

Emperador Dark

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 6.358

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit