Vitra Cité Fauteuil

By Jean Prouvé

Omschrijving

De Vitra Cité Fauteuil is een ontwerp van Jean Prouvé. De fauteuil is origineel ontworpen naar aanleiding van een wedstrijd voor de inrichting van het studentenhuis voor de Cités universitaires à Nancy. De karakteristieke sleden van het onderstel en de armleuningen voorzien van brede stroken leder geven de Cité Fauteuil een dynamische uitstraling. De royale afmetingen en de uitnodigende bekleding zorgen bovendien voor een heerlijk zitcomfort.

Leuk feitje: Prouvé gebruikte de Cité Fauteuil zelf in zijn eigen woonkamer.

De bekleding van de zitting en de rugleuning bestaat uit één stuk, van stof (Mello of Tress) of van leder. Het onderstel wordt vervaardigd van gevormd plaatstaal, voorzien van een poedercoating. Voor de glijders heeft u de keuze uit harde glijders, geschikt voor bijvoorbeeld tapijt, en viltglijders, geschikt voor harde vloeren. De fauteuil heeft een diepte van 95 centimeter, een breedte van 68 centimeter en een totale hoogte van 84 centimeter.

Vanwege de vele mogelijkheden hebben wij speciaal voor u onze favoriete uitvoeringen geselecteerd welke direct verkrijgbaar zijn. Zit uw favoriet er niet tussen en bent u benieuwd naar andere uitvoeringen? U kunt contact met ons opnemen via telefoon - NL: +31 (0) 73 612 6624 / BE: +32 (0) 3808 4190 -, per email op customerservice@misterdesign.com of door ons contact formulier in te vullen. Onze afdeling verkoop neemt dan graag de opties met u door en helpt u met de bestelling!

Vragen over de Cité Fauteuil van Vitra?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vitra Cité Fauteuil.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Jean Prouvé
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 95
Breedte 68
Hoogte 84
Opties Gestoffeerd, Met arm
Zithoogte 21

Cité Fauteuil

Mello Cement - Ecru

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 3.460

Cité Fauteuil

Mello Cement - Diepzwart

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 3.460

Cité Fauteuil

Tress Pebble Melange - Bleu Marcoule

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 3.660

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit