Foscarini Chouchin 2 Reverse Hanglamp

By Ionna Vautrin

Omschrijving

De Foscarini Chouchin 2 Reverse Hanglamp is een ontwerp van Ionna Vautrin. Deze lamp uit 2015 is een creative aanvulling op de originele Chouchin serie uit 2011. Deze serie is geïnspireerd op de traditionele Japanse papieren en bamboe lantaarns die daar vaak buiten restaurants en winkels hangen ter decoratie. Hun typische vorm is geherinterpreteerd in deze lamp met moderne allure. De hanglamp heeft een prachtig uiterlijk wat mede wordt veroorzaakt doordat de lamp gemaakt is van speciaal geblazen glas, een echte specialiteit van dit Itiaanse verlichtingsmerk. Zoals de naam van deze lamp al doet vermoeden, is de Chouchin in deze uitvoering binnenstebuiten gekeerd. De vorm is hetzelfde gebleven maar wat eerst wit was, is nu groen en wat groen was, is nu wit. Hierdoor geeft de Reverse uitvoering meer indirect licht dan de voorganger. De lamp verspreidt tegelijkertijd een intens direct licht naar beneden. De Chouchin is een elegante lamp die traditie met moderniteit combineert. Hierdoor is de hanglamp veelzijdig te gebruiken.

U kunt kiezen voor een uitvoering met een E27 fitting waarbij een LED Retrofit lichtbron (21 Watt, 2700 Kelvin, 2500 Lumen, CRI > 80) is inbegrepen maar wel vervangbaar is. Deze uitvoering is dimbaar met TRIAC technologie. Chouchin is ook verkrijgbaar met geïntegreerd LED (24 Watt COB, 2700 Kelvin, 2676 Lumen, CRI>90). Deze uitvoering is verkrijgbaar met of zonder dimbare functie.

LET OP! De dimbare variant met geïntegreerd LED is louter dimbaar met Push-dim en DALI Technologie. Hiervoor zijn respectievelijk 4 en 5 draden nodig. Deze systemen worden daardoor niet gemakkelijk toegepast in al bestaande woonsituaties, waarbij vaak maximaal 3 draden naar de lichtpunten lopen. In dat geval is de niet dimbare variant of variant met E27 fitting wellicht meer geschikt.

Kies tot slot voor een kabel van 340 of van maar liefst 1000 centimeter.

De Chouchin 2 Reverse Hanglamp behoort tot de collectie van Foscarini en is ontworpen door de Franse Ionna Vautrin. In 2010 ontwierp zij haar eerste lamp voor Foscarini; de speelse Binic Tafellamp. Een jaar later volgde de geweldige Chouchin serie die in 2015 werd aangevuld met deze spannende reverse uitvoeringen. Bovendien zijn ook de Mini Chouchin lampen bij MisterDesign verkrijgbaar.

Foscarini Chouchin 2 Reverse Hanglamp


✓ Geïnspireerd op Japanse lantaarns
✓ LED-technologie
✓ Kabel van 340 of 1000 cm.
✓ Designer: Ionna Vautrin
✓ Afmeting: Ø22 x h. 43 cm.

Vragen over de Chouchin 2 Reverse Hanglamp van Foscarini?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Foscarini Chouchin 2 Reverse Hanglamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Ionna Vautrin
Jaartal 2015
Garantie 2 jaar
Merk Foscarini
Hoogte 43 cm.
Diameter 22 cm.
Dimbaar Ja, via externe dimmer
Lichtbron inbegrepen Niet inbegrepen
IP Waarde IP20
Opties Dimbaar, LED
Kabel Lengte 340 / 1000 cm.

Chouchin Reverse

Kabel 340 cm.

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 687

Chouchin Reverse

Kabel 1000 cm.

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 753

Chouchin Reverse LED

Kabel 340 cm.

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 847

Chouchin Reverse LED

Kabel 1000 cm.

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 908

Chouchin Reverse LED

Dimbaar / Kabel 340 cm.

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 930

Chouchin Reverse LED

Dimbaar / Kabel 1000 cm.

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 990

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit