Carl Hansen CH28 Fauteuil

By Hans Wegner

Omschrijving

De Carl Hansen & Søn CH28 Fauteuil is een ontwerp van Hans J. Wegner. Deze bekende designer ontwierp de verrassend comfortabele stoel in 1951. Een typisch Wegner stuk - functioneel en sculpturaal - met een uitzonderlijke afwerking. De stoel is nauw gerelateerd aan de beroemde eetkamerstoel van Wegner, de Sawbuck Chair. De stoel is verkrijgbaar in eiken of als een combinatie van eiken en walnoot afkomstig uit duurzame bosbouw.

Achter elk meubelstuk van Carl Hansen & Søn gaat visie, zorgvuldig denken en vakmanschap schuil. Niet voor niets dat men zegt dat elk stuk wordt geleverd met een verhaal. Uitstekend vakmanschap en meubilair van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs, dat is waar Carl Hansen & Søn voor staat!

Bij MisterDesign kunt u drie prachtige uitvoeringen van de CH28 stoel direct bestellen. De CH28T is verkrijgbaar in twee varianten. Het betreft een variant met elementen van geolied eiken- en walnoothout en een volledig eikenhouten uitvoering. Daarnaast is er nog een variant van geolied eikenhout verkrijgbaar die bekleed is met zwart leren kussens. Liever een andere bekleding, of een gelakte afwerking van het hout? Kom gerust naar onze winkel en bespreek de mogelijkheden met onze interieuradviseurs. Zij helpen u graag verder.

Carl Hansen & Søn CH28 Fauteuil


✓ Tijdloos design uit 1951
✓ Met of zonder zitkussen
✓ Designer: Hans J. Wegner
✓ Afmeting: b. 67 x h. 77 x d. 73 cm.

Vragen over de CH28 Fauteuil van Carl Hansen & Søn?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Carl Hansen & Søn CH28 Fauteuil.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Hans Wegner
Jaartal 1952
Merk Carl Hansen
Diepte / Lengte 67 cm.
Breedte 73 cm.
Hoogte 77 cm.
Hoogte arm 61 cm.
Zithoogte 37 cm.

CH28T Fauteuil

Geolied Eiken

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 3.674

CH28T Fauteuil

Geolied walnoot/eiken

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 3.809

CH28P Fauteuil

Geolied Eiken / Thor 301

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 4.808

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit