Cassina Maralunga 40 3-zits Bank

By Vico Magistretti

Omschrijving

De Cassina Maralunga 3-zits Bank is een ontwerp van Vico Magistretti. Het ontwerp komt uit 1974 en wordt gezien als een van de beroemdste Italiaanse designbanken. Magistretti wilde graag een bank ontwerpen die naar verloop van tijd nog steeds relevant zou zijn; een ontwerp dat generaties overleeft. Hij is hierin geslaagd door comfort, kwaliteit en vormgeving in het ontwerp samen te brengen. Daarnaast zijn het vooral de rugleuningen die de bank uniek en karakteristiek maken. Deze kunnen afzonderlijk van elkaar in een hoek van 90 graden worden gebogen, wanneer u zin heeft om er helemaal in weg te kruipen, maar ook tegen de achterzijde worden geplaatst voor een heerlijke zachte steun in de rug. Het design kan op aanvraag met talloze stofferingen en ledersoorten worden uitgevoerd, maar is direct te bestellen met een Pelle Naturale 13Z200 lederen bekleding en met een Pilot 13O118 Pilot stoffering. Laatstgenoemde heeft een afneembare hoes.

Het design heeft een breedte van 238 centimeter, een hoogte – indien uitgevouwen – van 100 centimeter en een diepte van 86 centimeter. De zithoogte bedraagt 45 centimeter. Het design heeft een lichtgrijs stalen frame met een kern bestaande uit een mix van CFK-vrij polyurethaanschuim en polyester.

De Maralunga 3-zits Bank behoort tot de collectie van Cassina. De collectie van het Italiaanse label bestaat uit vele designklassiekers en tijdloze ontwerpen. Hieronder valt dan ook niet alleen De Maralunga 3-zits Bank, maar ook de wereldberoemde Red and Blue en Zig-Zag Stoel van Gerrit Rietveld. Bekijk de designs van Cassina op onze webshop!

Maralunga 3-zits Bank


✓ Uniek design met ‘vouwbare’ rugleuning
✓ Tijdloos ontwerp uit 1974
✓ Verkrijgbaar in vele leder- en stofsoorten
✓ Designer: Vico Magistretti

Vragen over de Maralunga 3-zits Bank van Cassina?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Cassina Maralunga 3-zits Bank.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Vico Magistretti
Garantie 2 jaar
Merk Cassina
Diepte / Lengte 86 cm.
Breedte 238 cm.
Hoogte 100 cm.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 45 cm.

Maralunga 3-zits

Pelle Naturale 13Z200

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 18.210
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit