Cassina Infinito 835 Kast

By Franco Albini

Omschrijving

De Cassina Infinito 835 Kast is ontworpen door Franco Albini tussen 1956 en 1957. De Italiaanse architect ontwierp de kast met het idee dat deze veelzijdig moest zijn. Het design is, zoals de naam verklapt, op talloze manieren samen te stellen waardoor er oneindig veel mogelijkheden ontstaan. Daarnaast is de kast vrijstaand en kan hij van beide kanten gebruikt worden. Zo kan de kast tegen een muur geplaatst worden maar is hij ook geschikt om te gebruiken als scheidingswand. De verticale staanders lopen van vloer tot plafond en zijn in hoogte verstelbaar. Daarnaast kan de indeling en grootte zelf bepaald worden, afhankelijk van ieders wensen. Het design bestaat uit een massief houten frame met verschillende planken en kan tevens uitgerust worden met opbergeenheden. Door de gebruikte materialen en de strakke belijning krijgt de Infinito kast een minimalistische uitstraling.

Het gehele design is vervaardigd uit naturel essen, zwart gebeitst essen of Amerikaans walnoot. De scharnieren van de klepdeuren zijn uitgevoerd in gepolijst messing. De elementen voor de plafond- en grondbevestiging zijn gemaakt van staal en hebben een gepolijste nikkel afwerking. Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign vijf varianten geselecteerd die direct verkrijgbaar zijn. Vier van deze uitvoeringen zijn gemaakt van zwart gebeitst essen, één variant is van Amerikaans walnoot. Interesse in een variant van naturel essen of een andere samenstelling? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Cassina Infinito 835 Kast


✓ Modulair en veelzijdig kastensysteem
✓ Geheel vrijstaand
✓ In hoogte verstelbare staanders
✓ Minimalistische uitstraling

Vragen over de Infinito 835 Kast van Cassina?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Cassina Infinito 835 Kast.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics


Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Franco Albini
Jaartal 1956
Garantie 2 jaar
Merk Cassina
Hoogte 268/290 cm.

Infinito 835 Kast

Zwart Gebeitst Essen - d. 25 cm. x b. 80 cm.

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 6.913

Infinito 835 Kast

Zwart Gebeitst Essen - d. 25 cm. x b. 160 cm.

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 13.669

Infinito 835 Kast

Zwart Gebeitst Essen - d. 25 cm. x b. 160 cm.

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 13.724

Infinito 835 Kast

Zwart Gebeitst Essen - d. 35 cm. x b. 240 cm.

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 20.213

Infinito 835 Kast

Amerikaans Walnoot - d. 25 cm. x b. 240 cm.

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 23.872

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit