Carl Hansen E021 Embrace Salontafel

By EOOS

Omschrijving

De Carl Hansen & Søn E021 Embrace Salontafel is een ontwerp van EOOS. De tafel is onderdeel van de Embrace meubelserie. Het ontwerptrio heeft de krachten gebundeld met Carl Hansen & Søn om tot een serie te komen waar het beste van beide partijen samenkomt. EOOS sterke gevoel voor moderne esthetiek wordt in de Embrace meubelserie gecombineerd met de traditie van Carl Hansen & Søn van hoogwaardig vakmanschap en uitstekend comfort.

Alle tafels zijn opgebouwd uit drie componenten. De houten voet sluit volgens het Oostenrijkse ontwerptrio perfect aan op het DNA van Carl Hansen & Søn. De draden van de tafelpoot vervangt de traditionele eenvoudige poot en tot slot heeft de tafel een rond blad. EOOS heeft bewust gekozen voor ronde tafelbladen, omdat deze vorm uitnodigend is voor conversaties. De ontwerpers hebben voor het ontwerp van de E021 Embrace Tafel inspiratie gehaald uit het luchtige beeld van een zwevende vlieger die danst door de lucht. Het ranke draadframe van de tafel heeft gelijkenissen met de draad van de vlieger en het tafelblad refereert aan de vlieger zelf. Het houten kruis van de voet van de tafel dient als anker en als symbool voor de zwaartekracht. Door deze combinatie van elementen lijkt het tafelblad te zweven. Tegelijkertijd zorgen de gekozen materialen ook voor een stevige en unieke tafel, met een luchtig uiterlijk.

De E021 Embrace Salontafel heeft een tafelblad en voet van geolied eiken. De poot is van staal met een zwarte poedercoating. De hoogte van de bijzettafel is 38 centimeter met een diameter van 80 centimeter. De hoogte vanaf de onderkant van het tafelblad tot aan de grond bedraagt 35,5 centimeter.

Carl Hansen & Søn E021 Embrace Salontafel


✓ Karakteristiek ontwerp
✓ Massief houten voet
✓ Luchtige tafelpoot
✓ Verkrijgbaar in verschillende varianten

Vragen over de E021 Embrace Salontafel van Carl Hansen & Søn?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Carl Hansen & Søn E021 Embrace Salontafel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer EOOS
Garantie 5 jaar
Merk Carl Hansen
Hoogte 38 cm
Diameter 80 cm

E021 Embrace Salontafel

Levertijd: 10 - 12 weken

Normale prijs: € 2.151

Special Price € 1.935,90

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit