Carl Hansen CH37 Armstoel

By Hans Wegner

Omschrijving

De Carl Hansen CH37 Armstoel is een ontwerp van Hans J. Wegner. Dit design uit 1962 toont de invloed van Amerikaans ‘Shaker meubilair’ op Wegner’s werk. Zo heeft de CH37 een ogenschijnlijk eenvoudig vormgegeven houten frame en een zitting van papierkoord. Het ontwerp is ambachtelijk en met een bijzonder oog voor detail tot stand gekomen. De poten worden aan boven- en onderzijde iets smaller en de rugleuning is zo verbogen dat deze de perfecte ondersteuning biedt. De armleuningen worden ondersteund door de achterste en voorste poten. Het duurzame papierkoord is met de hand om het frame geweven.

De CH37 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bij MisterDesign kunt u de geolied eiken, wit geolied eiken en zwartgekleurd eiken varianten met naturel papierkoord direct bestellen. Ook anders gekleurd en / of vervaardigd uit beukenhout en met zwartgekleurd papierkoord behoord tot de mogelijkheden. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Bij MisterDesign vindt u ook de CH36 Stoel, deze heeft eenzelfde vormgeving maar dan zonder armleuningen. Deze stoelen zijn perfect met elkaar te combineren!

Carl Hansen CH37 Armstoel


✓ Scandinavisch design
✓ Verschillende soorten hout
✓ Ook zonder armleuningen (CH36)
✓ Designer: Hans J. Wegner

Vragen over de CH37 Armstoel van Carl Hansen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Carl Hansen CH37 Armstoel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Hans Wegner
Garantie 5 jaar
Merk Carl Hansen
Diepte / Lengte 50 cm.
Breedte 58 cm.
Hoogte 81 cm.
Hoogte arm 68 cm.
Zithoogte 45 cm.

CH37 Armstoel

Geolied eiken

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 980

CH37 Armstoel

Wit geolied eiken

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 980

CH37 Armstoel

Zwart gekleurd eiken

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 980

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit