Carl Hansen BM1871 Kussen

By Børge Mogensen

Omschrijving

Het Carl Hansen BM1871 Kussen is een ontwerp van Børge Mogensen. Het kussen maakt deel uit van de prachtige Deck Chair Series die de Deense ontwerper in de late jaren van 1960 ontwierp. Mogensen creëerde de serie in eerste instantie voor zijn eigen terras. De gehele set voldoet aan Mogensens behoefte aan functioneel, comfortabel én ruimtebesparend buitenmeubilair.

De Deck Chair serie is geïnspireerd op de eenvoud van het Shaker meubilair uit de achttiende en negentiende eeuw, met strakke lijnen en functionele details. De Shakers worden ook wel de eerste minimalisten genoemd. De Shaker meubels werden bedachtzaam gemaakt met functionele vormen en verhoudingen. De Shakers waren innovatief en creëerden een oplossing om ruimte te besparen door meubilair aan de muur te hangen wanneer het niet gebruikt werd. Mogensen heeft dit opbergsysteem ook onderdeel gemaakt van de Deck Chair Series met de BM5270 Kapstok. De ingeklapte meubels zijn eraan op te hangen als een decoratief, architectonisch object.

Het BM1871 Kussen biedt een extra laag comfort voor de BM1871 Bank. Het kussen sluit mooi aan en heeft elastieken banden in de hoeken waardoor het kussen goed blijft zitten. De stof die gebruikt is voor dit kussen is de weerbestendige Sunbrella stof. Deze stof droogt snel op na een regenbui. De kleur van deze Sunbrella stof is Heritage Papyrus 18006. Het is een frisse, neutrale, tijdloze kleur. Sunbrella adviseert om los vuil direct af te borstelen voordat het intrekt. Daarnaast is het advies om vloeibare morsvlekken direct te deppen met een schone, droge doek. De lengte van het BM1871 kussen is 170 centimeter en de breedte 39 centimeter.

Carl Hansen BM1871 Kussen


✓ Tijdloos ontwerp
✓ Weerbestendige Sunbrella stof
✓ Extra comfort voor de BM1871 Bank
✓ Neutrale kleur

Vragen over de BM1871 Kussen van Carl Hansen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Carl Hansen BM1871 Kussen.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
EAN Code 5714413478657
Materiaal Kunststof
Designer Børge Mogensen
Garantie 5 jaar
Merk Carl Hansen
Diepte / Lengte 170 cm
Breedte 39 cm

BM1871 Kussen

Levertijd: 3 - 5 weken

Normale prijs: € 279

Special Price € 251,10

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit