Carl Hansen BM1771 Tafel

Omschrijving

De Carl Hansen BM1771 Tafel is een ontwerp van Børge Mogensen. De tafel maakt deel uit van de prachtige Deck Chair Series die de Deense ontwerper in de late jaren van 1960 ontwierp. Mogensen creëerde de serie in eerste instantie voor zijn eigen terras. De gehele set voldoet aan Mogensens behoefte aan functioneel, comfortabel én ruimtebesparend buitenmeubilair. De meubelstukken zijn gemakkelijk te verplaatsen en in te klappen, daardoor neemt het ontwerp minimale opbergruimte in beslag. Børge Mogensen heeft een functionele benadering van ontwerpen die terug te zien is in elk onderdeel van de meubelserie. De meubels zijn minimalistisch en praktisch, met elegante details.

De Deck Chair serie is geïnspireerd op de eenvoud van het Shaker meubilair uit de achttiende en negentiende eeuw, met strakke lijnen en functionele details. De Shakers worden ook wel de eerste minimalisten genoemd. De Shaker meubels werden bedachtzaam gemaakt met functionele vormen en verhoudingen. De Shakers waren innovatief en creëerden een oplossing om ruimte te besparen door meubilair aan de muur te hangen wanneer het niet gebruikt werd. Mogensen heeft dit opbergsysteem ook onderdeel gemaakt van de Deck Chair Series met de BM5270 Kapstok. De ingeklapte meubels zijn eraan op te hangen als een decoratief, architectonisch object.

De meubels uit de Deck Chair Series zijn gemaakt van onbehandeld FSC-gecertificeerd teak. Het is een duurzame, sterke houtsoort door de van nature aanwezige olie. Teak kan tegen verschillende wisselende weersomstandigheden en is daardoor ideaal voor de wisselende Nederlandse seizoenen. Wanneer de meubels het gehele jaar buiten staan krijgt het hout na verloop van tijd een mooie grijze tint. Het meubelbeslag is van roestvrijstaal en is daardoor bestand tegen alle weersomstandigheden.

De BM1771 Tafel heeft een vorm met duidelijke, strakke lijnen. Dit eenvoudige ontwerp oogt robuust en biedt genoeg ruimte. Het is de ideale tafel voor in de tuin, het terras of op een ruim balkon. Combineer de tafel bijvoorbeeld met twee BM1871 Banken om een minimalistische set te creëren die gemakkelijk op te bergen is. De lengte van de BM1771 Tafel is 194,5 centimeter, de breedte 78 centimeter en de hoogte 72 centimeter. De hoogte vanaf de onderkant van het tafelblad tot aan de grond bedraagt 64,5 centimeter.

Carl Hansen BM1771 Tafel


✓ Klassiek ontwerp
✓ Gemaakt van onbehandeld FSC-gecertificeerd teakhout
✓ Gemakkelijk op te bergen
✓ Geïnspireerd op Shaker meubels

Vragen over de BM1771 Tafel van Carl Hansen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Carl Hansen BM1771 Tafel.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
EAN Code 5714413493452
Materiaal Hout
Garantie 5 jaar
Merk Carl Hansen
Diepte / Lengte 194.5 cm
Breedte 78 cm
Hoogte 72 cm

BM1771 Tafel

Levertijd: 4 - 6 weken

Normale prijs: € 1.591

Special Price € 1.431,90

Product familie
Meer van dit merk

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit