Carl Hansen BK16 Outdoor Bijzettafel

By Bodil Kjaer

Omschrijving

De Carl Hansen BK16 Outdoor Bijzettafel is een ontwerp van Bodil Kjær. De bijzettafel complementeert de prachtige outdoor serie die de Deense ontwerpster in 1959 ontwierp. Gemaakt om duurzaam genoeg te zijn voor buiten maar ook mooi genoeg om ook binnenshuis te plaatsen. In 2018 werd de baanbrekende collectie geherintroduceerd door Carl Hansen & Søn, waardoor de unieke buitenmeubelen nu ook voor u verkrijgbaar zijn!

De BK serie is geïnspireerd op het Kubisme. Dit ziet u terug in de gestroomlijnde, strakke vorm van de meubelen. De gehele serie is gemaakt van onbehandeld massief teakhout dat na verloop van tijd op natuurlijke wijze zal vergrijzen. De meubelen zijn tegelijkertijd bestand tegen barre weersomstandigheden.

Deze BK16 Outdoor Bijzettafel, gemaakt van onbehandeld teak, heeft dezelfde geometrische belijning als de rest van de tijdloze BK serie. De latten benadrukken de strakke vormgeving van het ontwerp en staan dicht genoeg bij elkaar om er bijvoorbeeld uw zomerse drankje op kwijt te kunnen. De bijzettafel kan perfect geplaatst worden bij de BK11 Loungestoel en BK12 Bank.

Carl Hansen BK16 Outdoor Bijzettafel


✓ Geïnspireerd op het Kubisme
✓ Strak, gestroomlijnd ontwerp
✓ Tijdloos design uit 1959
✓ Onderdeel van een prachtige serie

Vragen over de BK16 Outdoor Bijzettafel Carl Hansen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Carl Hansen BK16 Outdoor Bijzettafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
EAN Code 5714413832480
Productnr. 090/105
Materiaal Hout
Designer Bodil Kjaer
Jaartal 1959
Garantie 5 jaar
Merk Carl Hansen
Diepte / Lengte 66 cm.
Breedte 69 cm.
Hoogte 47 cm.
Opties Buiten te gebruiken

BK16 Outdoor Bijzettafel

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak
€ 677

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit