Carl Hansen AJ52 Society Table Bureau

By Arne Jacobsen

Omschrijving

Het Carl Hansen & Søn AJ52 Society Table Bureau is een ontwerp van Arne Jacobsen. Het moderne design laat een vloeiende combinatie zien tussen Bauhaus, functionaliteit en industrieel design. Jacobsen heeft een tijdloos design gecreëerd dat ongetwijfeld vele jaren mee zal gaan. Het bureau is al in 1952 uitgebracht en toen is er gebruikgemaakt van nieuwe technieken en materialen om het AJ52 Society Bureau te kunnen realiseren. Het resultaat is een gedetailleerd en elegant bureau met een tafelblad van een buisvormig metalen frame dat bekleed is met leder. Aan het bureaublad is een meubel bevestigd met zes laden. Door deze constructie zweeft het ladekastje boven de grond, wat het gevoel van luxe en luchtigheid versterkt. In combinatie met het slanke onderstel zal dit design in elke ruimte zijn plek weten te vinden.

Het gehele frame van het bureau is gemaakt van metalen buizen met hierop een bureaublad gestoffeerd met Freja Leder in de kleur zwart. De houten elementen zijn van geolied walnoot wat een luxe gevoel geeft. Het slanke onderstel is afgewerkt met massief houten voeten, wederom van geolied walnoot. Het bureau is 160 centimeter breed, 70 centimeter diep en 72 centimeter hoog. De hoogte vanaf de onderkant van het tafelblad tot aan de grond bedraagt 65 centimeter.


Naast alleen het bureau is het ook mogelijk om de AJ52 Lamp Module aan het bureau toe te voegen. Deze module bestaat uit een lamp en een opberg vak. De lamp is vervaardigd uit roestvast staal en is bevestigd in een basis van geolied walnoot met glazen wandjes. Heeft u hier interesse in? Neem dan een kijkje in de productfamilie of bestel de module direct mee.

MisterDesign biedt online één standaard variant aan van het AJ52 Society Table Bureau. Het bureau is echter ook verkrijgbaar met een bruin lederen bureaublad, in eikenhout of met een andere afwerking. Heeft u hier interesse in? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Carl Hansen & Søn AJ52 Society Table Bureau


✓ Tijdloos design
✓ Designer: Arne Jacobsen
✓ Bureaublad van leder

Vragen over het AJ52 Society Table Bureau van Carl Hansen & Søn?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Carl Hansen & Søn AJ52 Society Table Bureau.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Arne Jacobsen
Garantie 2 jaar
Merk Carl Hansen
Diepte / Lengte 70 cm.
Breedte 160 cm.
Hoogte 72 cm.

AJ52 Society Table

Walnoot / Zwart leder

Levertijd: 11 - 12 weken
€ 9.550

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit