Cappellini Lud'o Loungestoel

By Patricia Urquiola

Omschrijving

De Cappellini Lud’o Loungestoel is een ontwerp van Patricia Urquiola. Deze innovatieve fauteuil heeft verschillende bijzondere eigenschappen. Zo is de gehele gewatteerde zitting eenvoudig te verwijderen en te vervangen door een hele nieuwe stoffering. In feite heeft Urquiola een designobject gecreëerd dat opnieuw aangekleed kan worden. De stoffering werkt als een soort jas die de stoel omhult. Hierdoor kunt u gemakkelijk voor een nieuwe stoffering kiezen wanneer u uitgekeken bent op een bepaalde kleur. Daarnaast heeft de zitting een speelse vorm die perfect is om heerlijk in weg te kruipen. De fauteuil biedt een goed comfort en dat maakt hem perfect voor verschillende uiteenlopende huiselijke omgevingen.

De zitschaal van de stoel is gemaakt van gerecycled plastic. Over de kunststof schaal wordt de gestoffeerde hoes bevestigd. De hoes is gemaakt van een mooie blauwe Corda stoffering. Dit is een sterke stof die tevens wasbaar is. Hierdoor kunt u de hoes eenvoudig reinigen. De conische voet gemaakt van metaal is draaibaar. Bijgevoegd vindt u een PDF bestand. Hierin staat beschreven hoe de hoes eenvoudig verwijderd kan worden of weer om de stoel bevestigd kan worden.

MisterDesign biedt online twee standaard varianten aan. Beide met een andere kleur van eenzelfde soort stoffering en met een andere poot. De ene heeft een conische voet van zwart metaal en de andere heeft een onderstel van vier wengé gebeitste poten van essenhout. Heeft u interesse in een andere uitvoering? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Cappellini Lud’o Loungestoel


✓ Innovatief design
✓ Stoffering kan eenvoudig gewisseld worden
✓ Hoog comfortgehalte
✓ Wasbare stoffering

Vragen over de Lud’o Loungestoel van Cappellini?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Cappellini Lud’o Loungestoel .
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Patricia Urquiola
Garantie 2 jaar
Merk Cappellini
Diepte / Lengte 87 cm.
Breedte 75 cm.
Hoogte 97 cm.
Opties Draaibaar, Gestoffeerd
Zithoogte 42 cm.
Bijlagen Hoes Instructie

Lud'o Loungestoel

Corda C303 - Conische Voet

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 3.400

Lud'o Loungestoel

Corda C307 - 4 Poten

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 3.757
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit