Cappellini Koeda Kapstok

By Nendo

Omschrijving

De Cappellini Koeda Kapstok is een ontwerp van Nendo. Met dit design haalt Nendo buiten naar binnen. De vertaling van het Japanse woord Koeda betekent namelijk ‘takje’. In het rechthoekige frame groeit een tak naar binnen waar die normaal gesproken in de natuur naar buiten groeit. Een jas kan dus binnen in het frame aan de tak opgehangen worden. Dit is een speelse knipoog naar de reguliere kapstokken waarbij een jas aan een haak aan de buitenkant opgehangen wordt. Wanneer er in de Koeda Kapstok een jas wordt opgehangen, verplaatst het gewicht zich naar het midden van het frame waardoor de stabiliteit vergroot. Door deze constructie kan het frame zelf licht van gewicht en compact blijven. Hierdoor is het design makkelijk te verplaatsen en prettig in gebruik. Het design kan dankzij zijn artistieke look gebruikt worden in privéwoningen maar ook op kantoren of in winkels.

Het design is gemaakt van metaal en voorzien van een poedercoating. U heeft de keuze uit de kleuren wit, zwart en mud. Onder de voeten zit transparant plastic om beschadiging aan de vloer en het design te voorkomen.

Cappellini Koeda Kapstok


✓ Artistiek design
✓ Keuze uit drie varianten
✓ Materiaal: staal
✓ Designer: Nendo

Vragen over de Koeda Kapstok van Cappellini?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Cappellini Koeda Kapstok.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Nendo
Garantie 2 jaar
Merk Cappellini
Diepte / Lengte 35 cm.
Breedte 35 cm.
Hoogte 160 cm.

Koeda Kapstok

Wit

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 1.651

Koeda Kapstok

Antraciet

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 1.651

Koeda Kapstok

Mud

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 1.651
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit