Cappellini Easy Kast

By Studio Cappellini

Omschrijving

De Cappellini Easy Kast is een ontwerp van Studio Cappellini en onderdeel van de Easy serie. Dit design is een direct te bestellen variant uit deze serie. De serie bestaat uit verschillende type kasten die elk geheel zelf samen te stellen zijn. De Easy kasten kenmerken zich door de visuele lichtheid en het gemak waarmee de kasten gecombineerd kunnen worden. Zo kunt u kiezen uit diverse opstellingen, indelingen wat betreft lades en deurtjes en vele lakkleuren en afwerkingen.

Deze prachtige variant is voorzien van een extra glanzende lak in de kleur Dark Green en is tevens ook in het echt te bewonderen in onze showroom in ’s-Hertogenbosch. De speelse plaatsing van lades en deurtjes maakt de Easy Kast anders dan andere kasten en dankzij de groene kleur zorgt de kast voor een statement in ieder interieur. Het design is vervaardigd uit houtpanelen en vervolgens gelakt. Het metalen onderstel is voorzien van een poedercoating in de kleur antraciet. De opbergkast bevat drie lades, vier deurtjes en één klepdeur. De lades en deurtjes gaan open middels een push pull systeem.

MisterDesign biedt online één standaard variant van de Easy Kast. Er zijn echter nog vele mogelijkheden wat betreft vormgeving, afwerking en opstelling. Heeft u hier interesse in? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Cappellini Easy Kast


✓ Onderdeel van de Easy Serie
✓ Vele mogelijkheden
✓ Materiaal: hout, metaal
✓ Stijlvolle opbergruimte

Vragen over de Easy Kast van Cappellini?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Cappelini Easy Kast.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.


Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Studio Cappellini
Garantie 2 jaar
Merk Cappellini
Diepte / Lengte 45 cm.
Breedte 135 cm.
Hoogte 148 cm.

Easy Kast

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 10.351

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit