Cappellini Drop Boekenkast

By Nendo

Omschrijving

De Cappellini Drop Boekenkast is een ontwerp van Nendo. In het eigenwijze design laat Nendo een mooi spel met de zwaartekracht zien. Het gekantelde deel van de kast lijkt namelijk bijna van de kast af te vallen. Niks is echter minder waar. De kast heeft een lichte uitstraling maar staat ondanks dat stevig op de grond. Door het gekantelde deel zijn er verrassende mogelijkheden om uw boeken op te bergen of tentoon te stellen. U kunt een boek bijvoorbeeld open leggen op een bepaalde bladzijde op het bovenste deel of de boeken schuin neerleggen. Door de kast aan beide kanten open te laten heeft u vele mogelijkheden wat betreft de plaatsing van het design. Daarnaast zijn er verschillende maten beschikbaar waardoor er voor ieder de perfecte variant tussen zit.

De boekenkast is gemaakt van lasergesneden plaatstaal. Vervolgens is de kast gelakt in de kleur wit. Het design is verkrijgbaar in twee maten, één met twee planken en één met vier planken.

Afmetingen:
- Small: b. 54.6 x d. 32 x h. 70.5 cm.
- Medium: b. 54.6 x d. 32x h. 140.7 cm.

MisterDesign biedt online twee standaard varianten aan. De Drop Boekenkast is ook verkrijgbaar in de kleuren zwart en mud. Heeft u hier interesse in? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Cappellini Drop Boekenkast


✓ Verkrijgbaar in twee afmetingen
✓ Materiaal: plaatstaal
✓ Spel met de zwaartekracht
✓ Designer: Nendo

Vragen over de Drop Boekenkast van Cappellini?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Cappellini Drop Boekenkast.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Nendo
Garantie 2 jaar
Merk Cappellini

Drop Boekenkast

Small - Wit

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 1.923

Drop Boekenkast

Medium - Wit

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 2.982

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit