Cor Unum Bubble Kaarsenhouder Mini

By Jorine Oosterhoff

Omschrijving

De Cor Unum Bubble Kaarsenhouder Mini is een ontwerp van Jorine Oosterhoff. Zeepbellen zien we dagelijks, maar we besteden er bijna nooit aandacht aan. Zonde, want Jorine Oosterhoff laat zien hoe deze zeepbubbels een inspiratiebron zijn voor een geweldige reeks ontwerpen. De ronde bubbels van deze kaarsenhouder laten namelijk de zeepbellen zien, vlak voor het moment dat ze uit elkaar spatten. Doordat zij deze zeepbubbels heeft bevroren kan je er eindeloos naar kijken. Ook zonder dit mooie verhaal is deze kaarsenhouder natuurlijk een echte aanwinst voor uw interieur, want de speelse bubbels vrolijken iedere kamer op!

Vrijwel alle producten van Cor Unum worden gemaakt van hoogwaardig keramiek, zo ook de Bubble Kaarsenhouder Mini. Wat betreft de kleuren heeft u de keuze uit een wit, groen of blauw exemplaar. Goed om te weten is dat de groene en blauwe exemplaar een vergrijsde tint hebben. Door de matte afwerking heeft de kaarsenhouder een strakke uitstraling die past in elk modern interieur. In de kaarsenhouder passen kaarsen met een doorsnede van 2 tot 2.4 centimeter. In onze webshop is ook een groter exemplaar verkrijgbaar, geschikt voor grote kaarsen met een doorsnede tot 10 centimeter.

De Bubble Kaarsenhouder Mini maakt deel uit van de Bubble collectie die Jorine Oosterhoff voor Cor Unum ontworpen heeft. Alle items binnen deze speelse collectie zijn te herkennen aan hun ‘verstilde’ zeepbubbels, waarmee Jorine Oosterhoff de tijd even stil heeft gezet. De samenwerking met deze ontwerpster is voor Cor Unum niet vreemd, want hun collectie wordt samen met uiteenlopende designers ontworpen. Van Maarten Baas, Roderick Vos tot Marcel Wanders, allemaal hebben ze producten voor Cor Unum ontworpen. Het merk is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardig keramiek. Alle ontwerpen zijn uniek in vorm en stijl en worden gemaakt in de werkplaats in Den Bosch. Extra bijzonder is dat Cor Unum een bedrijf is waar mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een nieuwe kans krijgen.

Cor Unum Bubble Kaarsenhouder Mini


✓ Hoogwaardig keramiek
✓ Uniek en artistiek design
✓ Ook verkrijgbaar in een grotere variant
✓ Keuze uit drie kleuren
✓ Afmeting: b. 13.5 x h. 9 cm.
✓ Designer: Jorine Oosterhoff

Vragen over de Bubble Kaarsenhouder Mini van Cor Unum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Cor Unum Bubble Kaarsenhouder Mini.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Keramiek
Designer Jorine Oosterhoff
Garantie 2 jaar
Merk Cor Unum
Breedte 13.5 cm.
Hoogte 9 cm.

Bubble Mini - Wit

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 58

Bubble Mini - Groen

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 58

Bubble Mini - Blauw

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 58

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit