Notre Monde Bronze Slice Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Notre Monde Bronze Slice Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Voor Notre Monde heeft zij meerdere series dienbladen ontworpen. In iedere serie staat een bepaald thema centraal. In de Classic serie, waaronder het Bronze Slice Dienblad valt, draait het om de reizen van Dawn Sweitzer en de bijzondere natuur die ze op haar reizen ontdekt heeft. Alle dienbladen hebben daarom een natuurlijke en tijdloze uitstraling en zijn voorzien van rijke patronen en zachte kleuren. Doordat Dawn Sweitzer in haar ontwerpen graag kunst verwerkt, is elk dienblad een stijlvol object en daarmee een perfecte accessoire voor in uw interieur. Het bronzen blad sluit goed aan bij de trendkleur brons, maar steelt ook de show in een huis zonder brons. Kortom, dit dienblad staat in ieder interieur goed!

Het bronzen blad is gemaakt van spiegelglas. Dit glas heeft een verouderingsproces doorgemaakt, waardoor het een verweerde en natuurlijke uitstraling krijgt. Vervolgens is het glas bewerkt, met een diepe bronzen kleur als prachtig eindresultaat. Doordat het glas voorzien is van een donker patroon is de spiegeling van het glas afgenomen. Dat is helemaal geen ramp, want dit zorgt er namelijk voor dat het dienblad een luxueuze uitstraling heeft. De rand van het dienblad is 4 centimeter hoog en het dienblad heeft een diameter van 61 centimeter. Elk dienblad wordt met de hand gemaakt. Hierdoor kan het voorkomen dat een dienblad kleine imperfecties bevat. Ook dat is geen ramp, want hierdoor wordt de authentieke en karakteristieke uitstraling van het blad versterkt. Bovendien maken deze imperfecties ieder dienblad echt uniek.

Het Bronze Slice Dienblad maakt deel uit van de collectie van Notre Monde. In 1997 werd Notre Monde opgericht door kunstenares en ontwerpster Dawn Sweitzer. Haar vele reizen, interieurprojecten in Europa en het dagelijks leven verwerkt ze in al haar ontwerpen. Hierdoor heeft de collectie van Notre Monde een luxueuze en tijdloze uitstraling en zijn er invloeden van over de hele wereld in terug te vinden. Elk product van het merk wordt met de hand gemaakt in de werkplaats in Indonesië. Ook voorzien de makers alle producten van een persoonlijke handtekening, om de authenticiteit te garanderen.

Notre Monde Bronze Slice Dienblad


✓ Handgemaakt in Indonesië
✓ Spiegelglazen blad
✓ Sfeervol brons
✓ Diameter: Ø 61 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Bronze Slice Dienblad van Notre Monde?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Notre Monde Bronze Slice Dienblad.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0703610320505
Productnr. TGN-020407
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Notre Monde
Hoogte 4 cm.
Diameter 61 cm.

Bronze Slice Dienblad

Nog 3 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 29 november in huis
€ 158

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit