Moooi Carpets Blueberry Fields Vloerkleed

By Marcel Wanders

Omschrijving

Het Blueberry Fields Vloerkleed is een ontwerp van Marcel Wanders en behoort tot de Signatures Collection van het merk Moooi. Moooi heeft met het concept Moooi Carpets een rijke en verfijnde collectie tapijten op de markt gebracht. De collectie bestaat uit een uitgebreide verzameling unieke, iconische én adembenemende ontwerpen. Moooi heeft altijd al het doel om extra schoonheid op ons over te brengen door middel van het versieren van onze huizen, kantoren, hotelkamers en restaurants met iconische en innovatieve meubels, accessoires en verlichting. Met deze nieuwe collectie bestaande uit een breed scala van tapijten, geschikt voor ieders smaak en stijl, weet Moooi Carpets nog meer schoonheid bij ons binnen te krijgen. Voor het verkrijgen van deze schoonheid werkt Moooi Carpets enkel met de meest gerenommeerde namen wat betreft designers.

De vloerkleden uit de Signatures Collection brengen met hun surrealistische, in het oog springende ontwerpen een gevoel van diepte, intensiteit en beweging. Raak betoverd door deze prachtige vloerkleden en wordt een toeschouwer van hun eindeloze verhaal. De karpetten uit de Signatures Collection behoren tot een kleurrijke, artistieke familie van siertapijten die je verliefder laten worden met elke hartslag. Met hun sterke persoonlijkheid bepalen de vloerkleden zowel de 'look' als de sfeer van hun omgeving.

Kleurstalen aanvragen
De kleuren van het kleed kunnen in werkelijkheid afwijken van de digitale afbeelding. We adviseren dan ook altijd een staal aan te vragen.

Moooi Carpets Blueberry Fields Vloerkleed


✓ Betoverend design
✓ Woven Carpet
✓ Afmeting: 240 x 170 cm.
✓ Design: Marcel Wanders

Vragen over het Blueberry Fields Vloerkleed van Moooi Carpets?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Moooi Carpets Blueberry Fields Vloerkleed.
Kastenactie
Ontvang tot en met 31 mei een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1000.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Designer Marcel Wanders
Garantie 2 jaar
Merk Moooi Carpets
Diepte / Lengte 170
Breedte 240

Blueberry Fields Vloerkleed

240 x 170 cm. - 100% Katoen

Meer dan 5 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 16 juni in huis
€ 1.460

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit