Notre Monde Blue Mist Organic Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Notre Monde Blue Mist Organic Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Schilderachtig, dat is de beste manier om dit prachtige dienblad te omschrijven. De verschillende blauwtinten doen denken aan een woeste branding of een grote wolkenpartij. De link met een schilderij is niet zo gek, want ontwerpster Dawn Sweitzer is ook kunstenares. In al haar ontwerpen voegt ze daarom een artistiek vleugje toe, zoals het Blue Mist Organic Dienblad goed laat zien. Door de verfijnde afwerking en het prachtige kleurenpalet is dit niet alleen een fraai dienblad, maar ook een stijlvolle accessoire voor in ieder interieur.

Het blad is gemaakt van glas. Hierop zijn de kleuren handmatig aangebracht en door het glas zijn de verschillende lagen verf nog goed zichtbaar. Hierdoor heeft het patroon diepte en spatten de kleuren van het dienblad. Doordat ieder dienblad met de hand gemaakt wordt is geen enkel exemplaar hetzelfde, waardoor u echt een uniek dienblad heeft. Het is wel mogelijk dat door het handwerk kleine imperfecties zichtbaar zijn, maar die dragen bij aan het karakter van het dienblad. Het dienblad heeft een diameter van 48 centimeter. De drijfhouten rand is 4 centimeter hoog.

Het Blue Mist Organic Dienblad is onderdeel van de collectie van Notre Monde. In 1997 richtte Dawn Sweitzer het merk op. Naast oprichtster is zij ook verantwoordelijk voor alle ontwerpen van het merk. Hiervoor haalt ze onder andere inspiratie uit de vele reizen die ze gemaakt heeft en de interieurprojecten die ze in Europa heeft uitgevoerd. Ook haar artistieke achtergrond is goed terug te zien in de collectie, die bestaat uit stijlvolle en luxueuze tafels, spiegels en dienbladen. Alle producten hebben een tijdloze uitstraling en zijn vaak voorzien van rijke prints. In de werkplaats van Notre Monde in Indonesië worden alle producten met de hand gefabriceerd en voorzien van een handtekening. Op deze manier garandeert Notre Monde de authenticiteit van haar producten.

Notre Monde Blue Mist Organic Dienblad


✓ Handgemaakt in Indonesië
✓ Schilderachtig patroon
✓ Glazen blad
✓ Diameter: Ø 48 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Blue Mist Organic Dienblad van Notre Monde?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Notre Monde Blue Mist Organic Dienblad.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0656727712964
Productnr. TGN-020371
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Notre Monde
Hoogte 4 cm.
Diameter 48 cm.

Blue Mist Organic Dienblad

Nog 2 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 29 november in huis
€ 117

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit