Nieuw van Ferm Living

Gepubliceerd op 2020-09-24 13:51:56

Thuis hoort een fijne, rustgevende plek te zijn. Een veilige haven waar u kunt ontsnappen aan de dagelijkse bezigheden en volledig uzelf kunt zijn. Met deze gedachte ontwierp het designteam achter Ferm Living een verrassende collectie die helpt uw huis, een thuis te maken dat perfect bij u past. Stap binnen in de wereld van Ferm Living en laat u inspireren door de unieke designs uit de nieuwe najaarscollectie.

Ferm Living Pond XL Spiegel

In de nieuwe collectie is een mooi contrast te zien tussen verschillende materialen en vormen. Strakke en organische lijnen wisselen elkaar af en natuurlijke materialen treden naar de voorgrond. In de Ferm Living Woonkamer begeeft u zich in een oase van rust en warmte. De aardse tinten worden afgewisseld met hier en daar een eigenwijze knipoog, zoals het vrolijke Free Kussen. Het juten vloerkleed voelt stevig aan onder uw voeten en het natuurlijke materiaal contrasteert prachtig met de Insert Salontafel, een waar kunstwerk op zich.

Ferm Living Insert Salontafel

Aardse tinten met een Pop of Colour

In de eethoek vindt u een gedekte tafel en een pop of colour in de vorm van de Haze Boekenkast. De kleur, poppy red, staat voor hoop en optimisme. Deze kleur is de perfecte toevoeging aan het strak gevormde frame. De verschillende planken van semi-transparant glas zijn voorzien van een gestreept patroon en bieden een goede plek voor uw mooiste servies. De design vazen en aardewerken op de schouw creëren een prachtig stilleven waarin ruwe, natuurlijke en elegante materialen samenkomen.

Ferm Living Haze Boekenkast

Design badkamer met Ferm Living

Zodra u de design badkamer binnenstapt ervaart u de prettige sfeer die Ferm Living weet neer te zetten. Functionele designs zoals het Dora Opbergrek zorgen voor praktische elegantie zonder op de voorgrond te staan. Het rek is ideaal voor het uitstallen van al uw schoonheidsbenodigdheden. Gecombineerd met de Grib Toolbox en de zachte Amass Loper voelt de ruimte aan als een volwaardige wellness.

Ferm Living Grib Toolbox

Ferm Living Kids Room

De kinderkamer kan natuurlijk niet achterblijven en ook hier voelt u een kalme en speelse sfeer. In de kamer staat een knusse tent waar sprookjes in worden verteld en heerlijk wordt gespeeld met de nieuwe handgesneden dieren. Met de vrolijke dieren gemaakt van hout wordt de kinderkamer een verantwoorde beestenbende. Dankzij hun uiterlijk kunnen de dieren ook dienen als accessoires in de babykamer. In de hoek staat de populaire Desert Chair, nu in een geweldige kids variant!

Ferm Living Desert Chair Kids

Nieuwe Ferm Living collectie bij MisterDesign

Wij kunnen eindeloos blijven fantaseren over de prachtige najaarscollectie van Ferm Living. Bewonder al het moois van Ferm Living nu bij MisterDesign.