Biegert & Funk QLOCKTWO Watch Copper

By Marco Biegert & Andreas Funk

Omschrijving

Het Biegert & Funk QLOCKTWO Watch Copper is ontworpen door Marco Biegert & Andreas Funk. Gegarandeerd dat deze vooruitstrevende en bijzondere koperkleurige klok u versteld zal laten staan. De wijzerplaat laat namelijk niet traditioneel de tijd analoog of in cijfers zien, maar vertelt u in woorden precies hoe laat het is. Hoe het werkt? Iedere vijf minuten past het horloge de weergave van de tijd aan, van bijvoorbeeld vijf voor half twee naar half twee. De tussenliggende minuten worden aangegeven met kleine lichtpuntjes in de hoeken, waarbij elk lichtpuntje staat voor een minuut. Dus, wanneer er vier lichtpuntjes branden weet u dat het bijvoorbeeld een minuut voor half twee is.

Aan de zijkant heeft het horloge een knop waarmee u naast de tijd ook de kalenderweergave en de seconden kunt raadplegen. De koperkleurige kast en matrix van deze QLOCKTWO Copper zijn gemaakt van geborsteld roestvrijstaal dat afgewerkt is met een rosé gouden coating. Deze QLOCKTWO Copper is standaard voorzien van een vintage brown lederen band. Deze heeft standaard een medium afmeting (7.5 / 11.5 centimeter). Mocht u een bredere of smallere band wensen, vermeldt dit dan in het opmerkingenveld bij uw bestelling. Op aanvraag is deze QLOCKTWO watch ook met andere horlogebandjes te combineren.

Tot slot kunt u bij MisterDesign direct kiezen tussen een Nederlandse of Engelse weergave van de tijd en voor een klok met een breedte en lengte van 35 millimeter of 39 millimeter. De W35 uitvoering is 7 millimeter dik en de W39 uitvoering is 9 millimeter dik.

Biegert & Funk QLOCKTWO Watch Copper


✓ Leren band: vintage brown
✓ Verkrijgbaar in Nederlands en Engels
✓ Geborsteld roestvrijstaal in Rosé Gold
✓ Afmeting: b. 35/39 x h. 7/9 x d. 35/39 mm.
✓ Designer: Marco Biegert & Andreas Funk

Vragen over de QLOCKTWO Watch Copper van Biegert & Funk?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Biegert & Funk QLOCKTWO Watch Copper.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Marco Biegert & Andreas Funk
Garantie 2 jaar
Merk Biegert & Funk
Diepte / Lengte 7/9 mm.
Breedte 35/39 mm.
Hoogte 35/39 mm.
Bijlagen Handleiding

QLOCKTWO Watch Copper

35 mm. / Nederlands (op=op)

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak
€ 1.000

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit