Betalen en Geldzaken

Betaalwijze

U kunt bij MisterDesign op één van de volgende manieren betalen:

BetaalwijzeWebshopWinkel 
Bancontact
iDEAL
PayPal
Achteraf betalen
Visa
Mastercard
Aanbetalen
Cadeaucheque
PIN
Cash
Factuur bij levering (B2B)ACHTERAF BETALEN
Bij bestellingen tot 250 euro kunt u ervoor kiezen om uw betaling pas te verrichten nadat u uw pakket hebt ontvangen. Zodra u uw bestelling heeft ontvangen krijgt u per mail een betalingsverzoek van MultiFactor welke u binnen 30 dagen dient te voldoen. Om gebruik te maken van deze dienst dient u woonachtig te zijn in Nederland of België. 

AANBETALEN
Wanneer u kiest voor deze betaalmethode wordt uw bestelling pas gereed gemaakt wanneer u tenminste 50% van het orderbedrag naar ons heeft overgemaakt. Dit doet u middels een reguliere bankbetaling. U wordt dus niet doorgelinkt naar een betaalprovider tijdens het afrekenproces. Verdere betaalinstructies ontvangt u na dit betaalproces per e-mail.

CADEAUCHEQUE
De MisterDesign cadeaucheque is na uitgifte één jaar geldig en zowel in de webshop als in de winkel te gebruiken. U kunt de cadeaucheque in één keer besteden of verspreid over verschillende aankopen. Benieuwd hoeveel tegoed u nog op uw cadeaucheque heeft staan? In uw winkelwagen op de website kunt u onderaan de code van uw cadeaucheque invullen en de status hiervan checken. 

PAYPAL
Met PayPal kunt u veilig en gemakkelijk online geld overmaken. PayPal helpt uw creditcardinformatie en bankgegevens te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. U kunt eenvoudig en gratis een PayPal account aanmaken op de website van PayPal en hier uw bankrekening en of creditcard aan koppelen. U bepaalt zelf of uw aankopen worden afgeschreven van uw creditcard, bankrekening of PayPal-saldo. Sommige aankopen die u online met PayPal aanschaft komen in aanmerking voor PayPal Aankoopbescherming en PayPal Retourkosten Vergoeding. Bekijk de website van PayPal voor meer informatie.

FACTUUR BIJ LEVERING (B2B)
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bepaalde zakelijke klanten. Met deze betaalmethode ontvangt u na ontvangst van uw bestelling de factuur op het door u opgegeven factuuradres. Wilt u hier gebruik van maken, neem dan onderaan deze pagina contact op met onze klantenservice.


Geldteruggave

Geldteruggave, bij annulering of een retourzending, is op basis van de door u gekozen betaalwijze. Ook als u uw online bestelling in de winkel retourneert ontvangt u na het verwerken van u retourzending het bedrag op dezelfde wijze terug als u betaald heeft. Bij annulering trachten wij de betaling binnen 7 dagen terug te storten en bij een retourzending binnen 14 dagen na ontvangst in ons magazijn. Heeft u per creditcard betaald dan is het afhankelijk van uw creditcard maatschappij wanneer u weer over het bedrag beschikt. Sommige creditcard maatschappijen verwerken transacties namelijk aan het einde van elke maand.

Aanbetalen: het deel van het orderbedrag wat u heeft aanbetaald wordt teruggestort op uw rekening.
Achteraf betalen: het orderbedrag wordt automatisch teruggestort op uw rekening wanneer u het betaalverzoek van MultiFactor heeft voldaan. Indien u het betaalverzoek van MultiFactor niet heeft voldaan, dan hoeft u dit bij het volledig terugsturen van de order niet meer te doen.
Cadeaucheque: u ontvangt het deel van het orderbedrag wat u heeft betaald met een cadeaucheque terug in de vorm van een cadeaucheque.
Creditcard: het orderbedrag wordt automatisch teruggestort op uw creditcardrekening.
iDeal: het orderbedrag wordt automatisch teruggestort op uw rekening. 
PayPal: indien u heeft gekozen om het aankoopbedrag af te schrijven van uw creditcard dan wordt het aankoopbedrag ook weer teruggestort op uw creditcard. Indien u heeft gekozen voor afschrijven via bankrekening of PayPal-saldo dan wordt het aankoopbedrag teruggestort op uw PayPal-saldo.


Factuur kwijt

Bent u uw factuur kwijt en wilt u hier graag een kopie van? Stuur dan onderaan deze pagina een bericht naar onze klantenservice met daarin het ordernummer en uw gegevens zodat we uw factuur kunnen opzoeken in ons systeem.


Bankgegevens

Rabobank Rekeningnumer:  1295.72.160 
IBAN: NL76 RABO 0129572160 
BIC: RABONL2U

KVK nummer: 50381814 (NL)
BTW nummer NL: 8227.07.949.B01
BTW nummer BE: 0549.925.959


Laat hier je bericht achter

We nemen z.s.m. contact met je op
Maandag t/m zaterdag zijn we telefonisch bereikbaar van 9.00u – 17.30u.

* Verplichte velden

of
+32 (0) 3808 4190