Betalen en Geldzaken

Op welke wijze kan ik betalen?

U kunt bij MisterDesign op één van de volgende manieren betalen:

iDEAL/MisterCash/GiroPay/Direct e-Banking
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Creditcard (Visa en Mastercard)
U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie zorgt voor een correcte afhandeling.

Achteraf betalen
U kunt kiezen om uw betaling pas te verrichten nadat u uw pakket ontvangen hebt. Hiervoor dient u woonachtig te zijn binnen Nederland en het afleveradres dient zich binnen Nederland te bevinden. Betaalt u de eerste keer achteraf dan is het maximum bedrag wat u achteraf kunt betalen € 150. Betaalt u vaker achteraf en bent u bekend in ons systeem dan wordt het maximum bedrag opgehoogd tot € 300

Factuur bij levering (B2B)
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bepaalde zakelijke klanten. Met deze betaalmethode ontvangt u na ontvangst van uw bestelling de factuur op het door u opgegeven factuuradres. Wilt u hier gebruik van maken, neem dan contact op met onze klantenservice.

Via een aanbetaling
U kunt ervoor kiezen om een gedeelte van het totaalbedrag aan te betalen. Dit bedrag dient tenminste 50% te bedragen van het totaalbedrag. Na ontvangst van uw aanbetaling wordt uw bestelling in behandeling genomen. Wanneer uw factuuradres hetzelfde is als het afleveradres ontvangt u de uiteindelijke factuur samen met het door u bestelde artikel. Wanneer dit niet het geval is wordt de factuur nagestuurd per post naar het factuuradres. Na levering van uw bestelling dient u het restbedrag binnen 8 werkdagen te voldoen. Dit kan via een bankoverschrijving of in onze winkel(s). In onze winkel(s) kunt u contant of per pin betalen.

Ik heb een artikel geretourneerd, wanneer krijg ik mijn geld terug?

Wanneer de retourzending of de annulering is verwerkt in ons systeem, ligt het aan uw manier van betalen wanneer u het bedrag kan terug verwachten. Wij trachten alle betalingen binnen 14 dagen terug te storten op de rekening waarmee u betaald heeft. Heeft u per creditcard betaalt dan is het afhankelijk van uw creditcard maatschappij wanneer u weer over het bedrag kunt beschikken. Bepaalde creditcard maatschappijen verwerken transacties namelijk aan het einde van elke maand.

Bankgegevens MisterDesign

Rabobank Rekeningnummer: 1295.72.160
IBAN: NL76 RABO 0129572160
BIC: RABONL2U

Betaalt u via een bankoverschrijving, vermeld dan altijd uw klant- en factuurnummer.

Overige gegevens MisterDesign

KVK nummer: 50381814 (NL)
BTW nummer NL: 8227.07.949.B01
BTW nummer BE: 0549.925.959

Hulp nodig?


Maandag t/m zaterdag

9.00u / 17.30u


  • Achteraf betalen
  • Geen verzendkosten vanaf €25,-
  • 14 dagen zichttermijn
  • 2 jaar garantie
  • Eigen winkels

Laat hier je bericht achter

We nemen z.s.m. contact met je op

* Verplichte velden

of
+32 (0) 3808 4190