String Kasten

String is een merk waar we al een tijdje razend dol op zijn. Het Scandinavische String Furniture is opgericht in 1949 toen Nils Strinning, een Zweeds Architect, het String kasten systeem ontwierp. Ongetwijfeld heeft u het al eens voorbij zien komen op Pinterest of in de betere woonbladen. Inmiddels mag het een echte design klassieker genoemd worden. Het String kastensysteem is succesvol door zijn eenvoud en ongekende mogelijkheden. Zo bepaal je zelf volledig de indeling, de materialen en kleuren. Iedereen kan zo naar wens een String system samenstellen. U kunt dit eenvoudig doen met de String Configurator. Daarnaast zijn er bij MisterDesign tal van standaard configuraties verkrijgbaar voor iedere ruimte in huis.

string banner keuken string banner 3

string banner keuken string banner 3

string banner keuken string banner 3

string banner keuken string banner 3

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

String Wandkasten

Het prettige aan het String kastensysteem is dat het flexibel in gebruik is. Later kunt u altijd nog onderdelen toevoegen of weg halen. Gaat u verhuizen? Dan deelt u zeer eenvoudig het systeem weer opnieuw in. Zo kunt u jarenlang genieten van dit systeem. String is dan ook geliefd bij een brede doelgroep die zich over de gehele wereld bevindt.

String pocket wandkast

Alles is begonnen met de pocket wandkast van String. Dit was het allereerste ontwerp wat in productie werd genomen. Nog steeds is dit het best verkochte model. Dit komt door zijn brede toepasbaarheid. Door zijn geringe omvang past in elke woning een Pocket Wandkast van String. Niet voor niets een van de meest populaire en geliefde Zweedse meubelstukken. De String Pocket Wandkast bestaat uit twee beugels die aan de wand worden bevestigd. De meegeleverde drie wandplanken kunt u op verschillende hoogtes aan de beugels bevestigen. Al deze onderdelen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Het Pocket system van String is te combineren met de overige String artikelen. Van eenvoudig wandrek tot volledig kasten systeem.

String System

Het String System is de grote broer van de Pocket Wandkast van String. Samen te stellen in ontelbaar veel mogelijkheden. Daardoor zeer breed toepasbaar en een echte allemansvriend. De onderdelen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en en materialen. Het String system wordt niet voor niets dan ook veelvuldig gebruikt voor particuliere woningen maar ook voor complete kantoorinrichtingen. Een String kast is eenvoudig te demonteren en weer opnieuw op te bouwen waardoor deze telkens met je mee verhuist. Een String Kast koop je dan ook voor je leven lang. In de system kast van String kun je verschillende elementen toepassen. Kasten, planken, leesplanken, tijdschriftenrekken en bureaubladen en dat ook nog eens in uiteenlopende afmetingen en kleuren.

MisterDesign is officieel String Dealer

MisterDesign is officieel dealer van de String Kasten. Het gehele assortiment van dit prachtige Zweedse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifieke String Kast maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we het product toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Voor advies over String kasten kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!