Gubi Bestlite BL9M Hanglamp

By Robert Dudley Best

Omschrijving

De Gubi Bestlite BL9M Hanglamp is een ontwerp van de hand van de Britse Robert Dudley Best.

Robert Dudley Best (1892-1984) was als fabrikant van verlichtingsarmaturen nauw betrokken bij de Modern design beweging tijdens het interbellum. Hij nam de verlichtingsfabriek Best & Lloyd over van zijn vader en ontwikkelde vervolgens een geheel eigen stijl. Robert was daarnaast een fervent schrijver maar slechts één van zijn boeken werd ook daadwerkelijk gepubliceerd; Brass Chandelier. Het boek gaat over de geschiedenis van experimenten die hij samen met zijn vader uitvoerde.

Bij Gubi zijn ze op een voortdurende zoektocht. Een reis, gevoed door passie om iconen die over het hoofd zijn gezien ter herontdekken. Gubi, opgericht in 1967 door het echtpaar Lisbeth en Gubi Olsen, heeft zich ontwikkelt tot een echt familiebedrijf die inmiddels wereldwijde bekendheid geniet. Ze zien zichzelf als schatzoekers waarbij nieuwsgierigheid, moed en intuïtie de belangrijkste componenten voor hun succes zijn gebleken. Gubi heeft een uitgebreid assortiment met ontwerpen die tot nadenken stemmen en die gekenmerkt worden door eenvoudige vormen, originele materialen en innovatieve technieken. Een goed voorbeeld hiervan zijn de Bestlite lampen die al sinds 1930 in productie zijn. De serie bestaat uit hang-, wand-, vloer- en tafellampen en heeft een brede verscheidenheid aan uitvoeringen. Onder de grote schare bewonderaars van de lampen behoort ook Winston Churchill.

De Bestlite BL9M Hanglamp van Gubi wordt vervaardigd uit chroom of messing naar keuze. Voor de lampenkap heeft u de keuze uit diverse mogelijkheden en kleuren. De diameter van de lampenkap bedraagt 21 centimeter, de hoogte 18 centimeter. De lengte van de kabel is 200 centimeter en matcht met de gekozen uitvoering van de lampenkap, uitgezonderd de uitvoering in volledig chroom – voorzien van een zwarte kabel – en de uitvoering in volledig messing welke voorzien is van een gouden kabel.

Gubi Bestlite BL9M Hanglamp


✓ Wereldwijde bekendheid
✓ Grote diversiteit aan uitvoeringen
✓ Lichtbron (exclusief): 1 x E14 Halogeen max. 28W
✓ Afmetingen: Ø 21 x h. 18 cm.
✓ Design: Robert Dudley Best

Vragen over de Bestlite BL9M Hanglamp van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over de Gubi Bestlite BL9M Hanglamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Robert Dudley Best
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Hoogte 18
Diameter 21
Opties Dimbaar
Kabel Lengte 200
Soort lichtbron 1 x E14 Halogeen max. 28W (niet inbegrepen)
Bijlagen Productinformatie Chroom Productinformatie Messing

Bestlite BL9M

Charcoal - Messing

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 449

Bestlite BL9M

Grijs - Messing

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 449

Bestlite BL9M

Messing

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 449

Bestlite BL9M

Zwart - Chroom

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 449

Bestlite BL9M

Chroom

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 449

Bestlite BL9M

Porselein - Messing

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 499

Bestlite BL9M

Porselein - Chroom

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 499

Bestel direct mee

Draai LED Dimmer

Busch-Jaeger 6523U-102 Exclusief Draaiknop

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 69,95
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit