Piet Boon Belle Fauteuil

By Piet Boon

Omschrijving

De Piet Boon Belle Fauteuil is een ontwerp van de Nederlandse ontwerper, beeldhouwer en architect Piet Boon.

Boon staat bekend als één van de meest vooraanstaande ontwerpers van Nederland. Wat veel mensen niet weten is dat hij zijn loopbaan ooit begon als aannemer. Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de wereld van designmeubelen. Kenmerkend aan Piet Boon is zijn bescheidenheid, eenvoud, het gebruik van strakke lijnen en de nadruk die hij legt op verticaliteit. Voor zijn beeldhouwwerken maakt hij daarentegen vooral gebruik van ronde vormen. Naast beeldhouwen en het ontwerpen van meubelen en interieurs is Piet Boon ook een bekende binnen de architectuur. In 2006 ontwierp hij een geheel drijvende woonwijk nabij Almere. Boon mocht al voor diverse grote merken ontwerpen maar heeft inmiddels ook een eigen lijn ontwikkelt: de Piet Boon Collection.

De Belle Fauteuil van Piet Boon is een bescheiden maar prachtige fauteuil die eenvoudig aansluit in iedere leefruimte. Kenmerkend aan Belle is haar zachte en buigzame karakter dat voortkomt uit de zorgvuldige vormgeving. Het onderstel van de fauteuil is gemaakt van massief eiken en is naar keuze afgewerkt in zwart, grijs of taupe. De fauteuil heeft een breedte van 67 centimeter, een hoogte van 76 centimeter en een diepte van 76 centimeter. De zithoogte bedraagt 44 centimeter. Daarnaast is er ook een romantische loveseat verkrijgbaar.

De genoemde vanafprijs is op basis van een complete fauteuil met kussens en is gestoffeerd met een katoenstof uit stofcategorie P1.

Vanwege de vele verschillende uitvoeringsmogelijkheden waarin de Belle Fauteuil verkrijgbaar is, is deze niet direct online te bestellen. Voor meer informatie over Belle of voor het bestellen van deze fauteuil verzoeken wij u ons offerteformulier te gebruiken.

Piet Boon Belle Fauteuil


✓ Hoogwaardige kwaliteit materialen
✓ Talloze stofferingsmogelijkheden
✓ Verkrijgbaar in 2 afmetingen
✓ Afmetingen: b. 67 x h. 76 x d. 76 cm.
✓ Design: Piet Boon

Vragen over de Belle Fauteuil van Piet Boon?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Piet Boon Belle Fauteuil.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Piet Boon
Garantie 2 jaar
Merk Piet Boon
Diepte / Lengte 76
Breedte 67
Hoogte 76
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 44
Bijlagen Productinformatie

Belle Fauteuil
Vanafprijs

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 2.966

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit