Gubi Beetle Voetenbank

By GamFratesi

Omschrijving

De Gubi Beetle Voetenbank is een ontwerp van GamFratesi.

GamFratesi Design Studio is een half-Deens, half-Italiaans bedrijf en wordt gekenmerkt door de altijd aanwezige combinatie van gewoonte en vernieuwing. Stine Gam - de Deense bijdrage - en Enrico Fratesi - Italiaans van afkomst - vormen het tweetal en daarmee het perfecte team achter GamFratesi. Door gebruik te maken van grensverleggende, hippe materialen en technieken weten zij altijd weer een verrassende draai aan hun ontwerpen mee te geven. Dé bron van inspiratie voor beide designers ligt uiteraard in hun verschillende origine. Door in de ontwerpen van beiden wat toe te voegen, zijn de ontwerpen voorzien van vele contrasten. Juist dit zorgt voor een boeiend ontwerp dat weet te inspireren.

Het Deense Gubi kenmerkt zich ook door een innovatief en vooruitstrevend karakter. Desondanks zijn de ontwerpen van Gubi altijd voorzien van een relatieve eenvoud, wat overigens ook zijn charme met zich meebrengt. De designs van Gubi sturen aan tot nadenken, reflecteren en heroverwegen. De inmiddels enorm gegroeide collectie van Gubi bevat vele succesvolle ontwerpen en bovendien iconische designs.

De Beetle Voetenbank van Gubi heeft een frame van metaal in zwart of messing, afhankelijk van uw voorkeur. Voor extra comfort - en uiteraard ook voor esthetische doeleinden - wordt de gehele hocker bekleed. Hiervoor heeft u de keuze uit diverse mooie stof- en leersoorten in evenzo mooie uitvoeringen. Het voetenbankje is 61 centimeter breed, 45 centimeter hoog en 40 centimeter diep. De rand van leder of stof, waarmee de hocker voorzien wordt, zorgt voor een mooie en markante afwerking.

Gubi Beetle Voetenbank


✓ Tal van mogelijkheden
✓ Uitzonderlijk comfortabel
✓ Combi van Deens en Italiaans design
✓ Afmeting: b. 61 x h. 40 x d. 45 cm.
✓ Design: GamFratesi

Vragen over de Beetle Voetenbank van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi Beetle Voetenbank.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer GamFratesi
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 45 cm.
Breedte 61 cm.
Hoogte 40 cm.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 40 cm.
Bijlagen Productinformatie

Beetle - Zwart Onderstel

Belsuede T14040 + T14040-012

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 799

Beetle - Messing onderstel

Belsuede T14040 + T14040-012

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 999

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit