Ethnicraft Beaded Detail Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Ethnicraft Beaded Detail Dienblad is ontworpen door Dawn Sweitzer. De collectie van Ethnicraft bevat meerdere series dienbladen, elk met een eigen invalshoek. Het Beaded Detail Dienblad behoort tot de Tribal Quest Serie. De cultuur, kleding en kleuren van Afrikaanse en Indonesische stammen staan centraal in deze serie. Dat is ook terug te zien in dit dienblad, want het ronde patroon op het blad is een verwijzing naar de kralenkettingen die vaak in deze stammen gedragen worden. Door de combinatie van wit en goud heeft het blad een luxueuze uitstraling en past het perfect in ieder interieur.

Het blad is gemaakt van spiegelglas. Dit glas heeft een verouderingsproces ondergaan, waardoor er aanslag op het glas is gekomen. Door dit verder te bewerken krijgt het dienblad een bijzondere en stijlvolle uitstraling. De rand van het dienblad is gemaakt van drijfhout en is 4 centimeter hoog. Het dienblad is 46 centimeter breed en 36 centimeter diep. Doordat alle dienbladen van Ethnicraft met de hand gemaakt zijn, kunnen er kleine imperfecties optreden. Deze imperfecties maken het dienblad echter authentiek en dragen bij aan de karakteristieke uitstraling van het product.

Ethnicraft Beaded Detail Dienblad


✓ Luxueuze uitstraling
✓ Handgemaakt in de werkplaats in Indonesië
✓ Gemaakt van spiegelglas
✓ Afmeting: b. 46 x h. 4 x d. 36 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Beaded Detail Dienblad van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ethnicraft Beaded Detail Dienblad.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0656727713008
Productnr. 20375
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Diepte / Lengte 36 cm.
Hoogte 4 cm.
Breedte 46 cm.

Beaded Detail Dienblad

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 112

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit