Cor Unum Base T-Bowl Theelichthouder

By Kranen/Gille

Omschrijving

De Cor Unum Base T-Bowl Theelichthouder is een ontwerp van Kranen/Gille.

Jos Kranen en Johannes Gille ontmoetten elkaar tijdens hun opleiding aan de Design Academy in Eindhoven. Naast persoonlijk bleken de twee ook zakelijk een klik te hebben, het resulteerde in studio Kranen/Gille. In 2007 vestigden ze zich met de studio in Den Bosch van waaruit ze trachten aantrekkelijke ontwerpen te maken. Kenmerken als vakmanschap en diversiteit liggen ten grondslag aan hun ontwerpen maar ook hun eigen specifieke stijl laten ze niet onderbelicht. De collectie van de heren bestaat uit lampen, tafels, stoelen en diverse woonaccessoires die veelal een industriële sfeer uitademen. Herkenbaar zijn ook de natuurlijke structuren die veel weghebben van de fotografie van Karl Blossfeldt.

Het productiehuis Cor Unum werd in 1953 opgericht in Den Bosch en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde naam binnen de wereld van designaccessoires. Het label werkt samen met èn in opdracht van ontwerpers aan artikelen die voornamelijk vervaardigd zijn uit keramiek. Het team bestaat uit studenten, professionals, designers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die samenwerken aan een professioneel collectief. Samen houden ze het keramisch ambacht in leven en vertalen ze de mogelijkheden naar een modern perspectief.

De Base T-Bowl Theelichthouder van Cor Unum is een stoere theelichthouder met industriële en nautische karakteristieken. Base is ondanks zijn robuuste uitstraling toch breekbaar omdat hij is vervaardigd uit keramiek. De Base T-Bowl heeft een breedte van 17 centimeter, een hoogte van 22 centimeter en een diepte van 10 centimeter.

Cor Unum Base T-Bowl Theelichthouder


✓ Vervaardigd uit keramiek
✓ Geschikt voor waxinelichtjes
✓ Afmetingen: b. 17 x h. 22 x d. 10 cm.
✓ Design: Kranen/Gille

Vragen over de Base T-Bowl van Cor Unum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Cor Unum Base T-Bowl Theelichthouder.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Keramiek
Designer Kranen/Gille
Garantie 1 jaar
Merk Cor Unum
Diepte / Lengte 10 cm.
Breedte 17 cm.
Hoogte 22 cm.

Base T-Bowl Theelichthouder

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 118
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit