Baltensweiler OyO S Vloerlamp

By Baltensweiler

Omschrijving

De Baltensweiler OyO Vloerlamp is een ontwerp uit 2011. Typerend aan de lamp zijn de twee ronde kapjes waar het licht uit schijnt. De naam van het design verwijst ongetwijfeld naar dit karakteristiek. De dunne ronde elementen bepalen het uiterlijk van het design, geven het haar speelsheid, maar zorgen er ook voor dat de lamp erg functioneel is.

De smalle lampenkapjes zijn los van elkaar te bedienen en kunnen in vijf standen gedimd worden. Daarnaast kunnen ze zo gedraaid worden dat zij hun licht precies daar schijnen waar u het nodig heeft. Ook de staander, waaraan de ronde elementen als een soort blaadjes zitten verbonden, is verstelbaar. Zowel de hoek waarin de staander staat als de hoogte ervan, kan flexibel versteld worden. Zo is de lamp minimaal 103 centimeter en maximaal 178 centimeter hoog. Het snoer van de lamp kan opgerold worden in de voet, waardoor er nooit overbodig veel draden over de vloer lopen.

De Oyo Vloerlamp is bij MisterDesign standaard verkrijgbaar in het zwart en aluminium met een lichtkleur van 2700 of 3000 Kelvin. Op aanvraag behoort ook een bronzen variant tot de mogelijkheden. Bij de bronzen uitvoering zijn kleine kleurverschillen niet uitgesloten. Naast deze vloerlamp is de Oyo ook als tafellamp en hanglamp verkrijgbaar.

Wat de Oyo bijzonder maakt is dat de bundel waarin het licht zich verspreidt, aangepast kan worden. Standaard schijnt het licht in een brede bundel van 120 graden. Met de losse kapjes kan dit teruggebracht worden naar 100 (inbegrepen), 60 of zelfs 20 graden. De kapjes zijn op aanvraag bij te bestellen.

Baltensweiler OyO Vloerlamp


✓ Twee richtbare lichtelementen
✓ Minimalistisch en modern
✓ Hoogwaardige LED verlichting
✓ Bijzonder verfijnt en van hoge kwaliteit

Vragen over de OyO Vloerlamp van Baltensweiler?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Baltensweiler OyO Vloerlamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.


Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Baltensweiler
Jaartal 2011
Garantie 2 jaar
Merk Baltensweiler
Hoogte 103 t/m 178 cm.
Diameter 20 cm.
Dimbaar Ja, via ingebouwde dimmer
Lichtbron inbegrepen Ja
Opties Hoogte verstelbaar, Richtbare lichtbron, Uitschuifbaar
Soort lichtbron Geïntegreerd LED (18W)
Lumen 1100
CRI >80

OyO S Vloerlamp

Zwart - 2700K

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 1.839

OyO S Vloerlamp

Aluminium - 2700K

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 1.839

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit